#9858 | 2017-11-06 Midtsjælland, Denmark

Teknisk Projektleder

Vores kunde skal have skabt et klart billede af, hvordan en fremtidig Service Integrator And Management (SIAM) organisering og tilhørende processer skal være i et Multi-Sourcing Setup. Samt vide hvilke kompetencer der skal til for at de kan løfte opgaven.

Kunden skal derfor som minimum have et first draft på, hvordan de kan sesig selv i rollen som multi-sourcing partner, både som leverandør og arvtager af infrastruktur og platforme.

Service Integration and Management (SIAM) er en model for håndtering og integrering af et multipelt leverandør set-up, både på forretnings- og IT-siden. Opgaven kræver derfor, både teknisk-, Cloud- og driftsforståelse. Samt viden og erfaringer med organisering og forandringsmodeller.

Der søges en teknisk projektleder med erfaring i at etablere drifts- og serviceprocesser, konsulenten skal kunne begå sig på alle niveauer og have en god præsentationsevne.

Kandidaten skal helst have erfaring med design og etablering af SIAM/ITIL eller lign. processer og som minimum have erfaring med etablering af flere af nedenstående emner.

  • Service Integration Governance
Skal kontinuerligt definere, etablere og videreudvikle service integrationer.
  • Service Integration Organization
Skal kontinuerligt tilpasse og håndtere en distribueret organisation der vil ændres i takt med forretnings- og leverandørkrav.
  • Manage the Business
Skal kunne håndtere fremtidige forretningskrav og videreudvikle vores forretning i et distribuereret og multi-sourcing setup. Uden at det hæmmer vores agilitet og stabile drift.
  • Manage Tools and Information
Skal være i stand til, at håndtere distribuerede informationer og distribuerede integrationsløsninger, inklusiv distribuerede sikkerhedsmodeller.
  • Manage Providers and Contracts
Skal være i stand til, at vælge de rigtige leverandører og kontrakter, samt sikre transparens og rentabilitet i et distribueret leverandør og outsourcing setup.
  • Manage End-to-end Services
Skal vide, hvordan vi håndterer services end to end, uanset om det er egen udvikling eller videreudstilling af andre leverandørers services. Samtidig skal vi være i stand til, at se vores systemlandskab som en delmængde af leverandørers og kunders systemlandskaber og i den kontekst være i stand til at optimere, forenkle og videreudvikle systemlandskabet.

Start: 15. november 2017
Varighed: To måneder
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.