#9838 | 2017-11-03 Aalborg, Denmark

Senior Java Udvikler

For en kunde søger vi 2 x Senior Javaudviklere til udvikling af et ressource- og planlægningssystem.

Systemet er et eksisterende egenudviklet produkt, der allerede anvendes bredt af kunden. Systemet har et roadmap og en tilhørende backlog af features, som kunden ønsker udviklet hurtigere, end det er muligt med nuværende kapacitet i de teams, der arbejder med det pt.

De ønskede java-udviklere skal indgå som udviklere i et eksisterende team, - en i hvert subteam, og de skal have mulighed for at være ”on location” hos slutkunde i Aalborg i hovedparten af deres arbejdstid.

De teams udviklerne kommer til at arbejde i, er agile velfunderede teams, - og oplæring og vidensoverdragelse vil ske gennem arbejdet med de eksisterende teams. I de to teams arbejdes der primært efter SCRUM-modellen - og i perioder Kanban.

Arbejdet tilrettelægges ud fra projektets overordnede roadmap og backlog. Dette omsættes til konkrete userstories, som de 2 teams skal løse/udvikle. Projektet har tilknyttet en rutineret Product Owner, der udarbejder og specificerer userstories til de to teams.

Følgende kompetencer kræves som minimum: JAVA, J2EE, JSF, UI - PrimeFaces, OracleDB, Tomcat 8, Docker

Erfaring med IntelliJ og Jrebel er en fordel.

Start: 20. Nov 2018
Varighed: 9 måneder + option
Arbejdssted: Aalborg, Denmark
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.