#9572 | 2017-09-29 Københavnsområdet, Denmark

Test Manager

Til en af vores kunder søger vi en erfaren Test Manager, til kvalitetssikring af test og kvalitetssikringstiltag udført af underleverandør og kunden.

Projektet omfatter automatisk transformation af PL/1 mainframe applikation til Microsoft .NET C# + migrering af data fra DB2 database på mainframe til Microsoft SQL Server på et nyt Windows 3 Tier miljø. Der er tale om et komplekst projekt og meget teknisk. Kunden indgår også som underleverandør både ift. levering af udviklingsopgaver og test. Projektet søger en kandidat til at udføre overvågning og kontrol med test og kvalitetssikringsaktiviteter i projektet.

Kunden har ansvaret for det totale projekt. Alt test bliver udført af en partner og kunden (e-Boks).

Vi har brug for en person der har ansvaret for QA af e-Boks test leverancer.

Kunden udfører teknisk test af den transformerede kode og de udfører også load, performance og integrationstest af det totale projekt.

Opgaver:
  • QA af Teststrategi, -plan og test aktiviteter af Mainframe Modernization (Test af To-Be løsning “Windows 3 Tier med SQL Server)
  • QA af test cases iht. Krav og specifikationer
  • QA af rapporterede Defects
  • QA af automatisk og manuel test af leverancer
  • QA af systemintegrationstest – omfattende alle leverancer: Transformeret kode, migreret data, udviklingsopgaver, infrastruktur, sikkerhed osv.

Kompetencer:
  • Test Manager med erfaring i audit, overvågning af test og kvalitetssikringsaktiviteter
  • Test Manager – Quality Assurance

Det vil derfor være en fordel, hvis kandidaten har erfaringer med transitionsprojekter, da e-Boks projekt på nogle områder er sammenligneligt med et transitionsprojekt.

Start: ASAP
Varighed: 11 måneder+
Arbejdssted: Københavnsområdet
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.