#11948 | 2018-09-05 Midtsjælland, Denmark

Projektleder, gerne offentlig erfaring

Opgaven vedrører:
Opgaven går blandt andet ud på at afdække organisationens struktur og anvendelse af varemodtagelse, attestation, godkendelse og rammer herfor jf. kasse-og regnskabsregulativet. Når disse oplysninger er tilvejebragt skal strukturer og fuldmagter kunne registreres i et identitetsmanagementsystemet (IDM eller lign). Identitetssystemet skal således udvikles til at kunne rumme kompetence- og fuldmagtsregistreringer, så kunden kan præstere et overblik og kunne vedligeholde data et sted. Underliggende systemer som pronestor, Oracle e-business suite (NASA), rejseafregning, personalesystemer mv. vil da kunne trække på data og være synkront opdaterede i forhold til hvem der må hvad (disponere, attestere, varemodtage og godkende) inden for hvilke rammer (beløb, typer af anskaffelser mv). Den resterende del af opgaven er specifikt at implementere brugen af disse data i et dertil hørende workflow i Oracle e-business suite til at kunne anvende oplysningerne fra IDM.

Der efterspørges:
Konsulenten skal have minimum 5 års erfaring med projektledelse, besidde stærke analytiske kompetencer og evne at bygge bro mellem forretning og IT. Konsulenten skal kunne agere selvstændigt, og af natur være struktureret og løsningsorienteret. Desuden skal konsulenten have erfaring med processer i bl.a. økonomi og indkøbsfunktioner, samt generelt erfaring med tilrettelæggelse og implementering af hensigtsmæssige og effektive fuldmagtforhold og de systemmæssige konsekvenser heraf.

Start: 18. september 2018 - DELTID
Varighed: 31. januar 2019, med optoin et år mere
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.

Gratis forumaften i København

Kursus _pop

Kom til gratis forumaften om W3C og det moderne web, hvor Kenneth Christiansen vil guide os gennem webteknologiens nye muligheder.