#11752 | 2018-08-03 Roskilde, Denmark

Dev-Ops Specialist

For en finansiel kunde i Roskilde, leder vi efter en Dev-ops specialist.

Du motiveres af at levere stabil support, driftsoptimering, fremtidssikring og forvaltning af en ’state of the art’ platform. Du har derfor solid erfaring med stabil drift af forretningskritiske applikationer, herunder kendskab til configuration management som fx SVN, Git, Gerrit og Jenkins.

Kundens platform består af bl.a.:
Linux, Oracle, IBM WebSphere MQ, IBM WebSphere Message Broker/IIB, Jboss, Jenkins, Opswise, Tomcat på Linux, diverse sikkerheds- og systemmanagement discipliner og tools.

Vi forestiller os, at du har en relevant faglig baggrund som ingeniør eller at du har en IT-baggrund.
Du er måske ITIL-certificeret, men har helt sikkert praktisk erfaring med ITIL-procesapparatet og IT Service Management discipliner.

Du forstår kundens høje krav til kvalitet, sikkerhed og kontrolprocedurer, og du motiveres af at levere robuste tekniske løsninger, der understøtter behovet for effektiv fremtidssikret drift og forvaltning.

Det er naturligt for dig at navigere professionelt, med både kunden, leverandører og kolleger. Du har viljen og lysten til at tilegne dig kompetencer indenfor de områder, hvor dit kendskab er lille.

Du trives med, og forstår vigtigheden af, at følge fastlagte processer, procedurer og arbejdsgange, og du kan håndtere og prioritere opgaver, når det går stærkt.

Du er en stærk kommunikator og kan formidle komplicerede tekniske problemstillinger til alle niveauer af en organisation på både dansk og engelsk.

Du er fokuseret på brandsikring frem for brandslukning, og du forstår vigtigheden af, med den rette blanding af autoritet og ydmyghed, at kunne sætte din faglighed i spil.

Start: Primo Sept.
Varighed: 6 måneder + option
Arbejdssted: Roskilde, Denmark
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.

Gratis forumaften i København

Kursus _pop

Kom til gratis forumaften om W3C og det moderne web, hvor Kenneth Christiansen vil guide os gennem webteknologiens nye muligheder.