#11564 | 2018-07-04 Midtsjælland, Denmark

API Manager – stærke lederkompetencer

Opgaven:
Drive og eksekvere på opgaver som skal løfte kundens modenheden inden for governance, organisation og kapabiliteter til at udvikle og bedrive life cycle management inden for serviceintegrationer.

Dette skal sikre, at kundens ART’er bringes i stand til løbende at levere API’er udviklet og modnet til brug for 3. parter og at der frem mod ultimo 2019 sker løbende forretningsleverancer efter et aftalt scope.

En del af opgaven vil være at opbygge et API CoE der skal fungere som sparringspartner for kundens ART’er der har ansvaret for udvikling og ejerskab af serviceintegrationer.

CoE har ansvar for orkestrering af processer, support fra kontakt til implementering og forvaltning af serviceintegrationer. Derudover skal CoE fungerer som bindeled til arkitektur- og teknologiområdet samt kunder og øvrige serviceaftagere.

Særlige forhold:
Integrationsområdet har en helt særlig bevågenhed hos kunden. De arbejder med forskellige typer af serviceenabling, fx API, SBY, SIB og MQ. Der er etableret nyt API fundament og PaaS (redhat Openshift) der er under implementering samt ny sikkerhedsmodel baseret på PING. API manageren vil spille en helt central rolle i forankringen af disse platforme i udviklingsorganisationen.

Opgaven skal løses i tæt samarbejde med den øvrige del af organisationen, såvel udvikling som arkitektur og teknologi. Derudover skal kandidaten opbygge det nødvendige setup rundt om opgaven med henblik at sikre eksekvering.

Krav til kandidaten:
Kandidaten skal have stor teknisk erfaring med API og andre typer af integrationsservices. Vedkommende skal have en forretningsorienteret tilgang til sit arbejde.

Det forventes at kandidaten har stærke ledelsesmæssige kompetencer, og formår at inspirere, motivere og samle kunder og medarbejdere mod et fælles mål.

Væsentlige kompetencer:
  • Ledelse og stakeholderhåndtering
  • Kommunikation og samarbejdsevner
  • Teknisk erfaring med integrationsudvikling
  • Agile metoder, herunder SAFe rammeværket


Start: 1. august
Varighed: Året ud + option
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.

Gratis forumaften i København

Kursus _pop

Kom til gratis forumaften om W3C og det moderne web, hvor Kenneth Christiansen vil guide os gennem webteknologiens nye muligheder.