#10918 | 2018-03-23 Storkøbenhavn, Denmark

Udvikler – Sharepoint, C# og CRM

Vores kunde har et højt prioriteret udviklingsprojekt, som skal i gang hurtigst muligt. Løsningen baseres på Sharepoint og CRM.

Opgaven vedrører udvikling af et nyt system til indsamling af præstationsprøver med deltagelse fra primært europæiske laboratorier, men også laboratorier fra 3. lande. Systemet skal udvikles i Microsoft SharePoint 2013, C# og CRM. Opgaven skal udføres i samarbejde med kundens udviklere, og der skal ske løbende vidensoverdragelse til kundens udviklerteam.

Konsulenten skal arbejde tæt sammen med kundens faglige eksperter på området. Det er arkitekt hos kunden der har det samlede ansvar for løsningen.

Konsulenten skal indgå i et udviklerteam hvor kodeordet er tæt samarbejde og sparring. Konsulenten skal indgå i kundens SharePoint/CRM-SCRUM-team. Konsulenten skal være en god team-player der kan bidrage med erfaring og sparring inden for den anvendte IT-teknologi.

Konsulenten skal være flydende i skriftligt og mundtligt dansk.

Start: Lige efter påske
Varighed: To til tre måneder
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.

Gratis forumaften i København

Kursus _pop

Kom til gratis forumaften om W3C og det moderne web, hvor Kenneth Christiansen vil guide os gennem webteknologiens nye muligheder.