#10693 | 2018-02-26 Kan deles mellem Odense/København (min 2-3 d. i Odense pr. uge), Denmark

Test Automatiserings Ekspert

Erfaren Test Automatiserings ekspert tekniker der kan gennemgå hele kundens tekniske setup og digitale interfaces, og som kan afdække hvad Test-behovene er for at sikre bedre kvalitet.

Da implementering af Automatisk Test i hele kundens pipeline er den centrale del af opgaven, er det naturligvis vigtigt at der haves erfaring med Test Automatiserings værktøjer og implementering heraf.

Da der ønskes Testautomatisering i både i Frontend og Backend systemerne, er Full Stack Test Automatiserings erfaring ideelt. Test Automatiserings erfaring af Backend systemer er dog det vigtigste.

Det indgår også i opgaven at assistere med udarbejdelse af skabeloner til testrapporter, afdække ressourcebehov og kompetencer osv. Kunden fastansætter hertil senere på året en mere proces tung Test Manager som man senere kommer til at køre parløb med, men kunden ønsker at få sat testautomatiserings projektet på skinner inden denne starter. Derfor skal man ikke være en proces tung QA manager profil, men har man, i tillæg til Test Automatiserings erfaring, nogen Test Manager erfaring er det godt.

Kompetencer
  • Automatisk test (Værktøjer, implementering)

  • Gerne også erfaring med Field test (altså fx hos eksterne), men det e ikke noget stort problem.

  • Erfaring med anvendelse af Jira toolet i forbindelse med udviklings flows og test.

  • Gode koordinationsevner og evne til at være beslutningsdygtig og selvkørende, som den eneste QA’er i afdelingen i starten.

  • Gerne nogen Test Manager erfaring, dog er Test Automatiserings ekspertise det vigtigste


Start: Primo/Medio April
Varighed: 31. Dec 2018
Arbejdssted: Kan deles mellem Odense/København (min 2-3 d. i Odense pr. uge)
Krav: Dansktalende - Must speak danish
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.

Gratis forumaften i København

Kursus _pop

Kom til gratis forumaften om W3C og det moderne web, hvor Kenneth Christiansen vil guide os gennem webteknologiens nye muligheder.