#10655 | 2018-02-20 Midtsjælland, Denmark

Erfaren projektleder

Opgaven vedrører:
Projektledelse af følgende tre projekter.

  1. Analyse for automatisk ajourføring af varekatalog
Der ønskes udarbejdet en analyse til fastlæggelse af fundamentet for etablering af en integrationsplaform, der kan benyttes mellem ERP-systemet, Oracle (NASA), og en mulig ekstern udbyder af logistikydelser inden for lagerhåndtering. Der skal udarbejdes både processuel og teknisk kravsspecifikation til klarlægning af interne forretningsprocesser, overgange herfra til ekstern partner, de forskellige systemmæssige integrationspunkter, og den nødvendige tekniske arkitektur. Derudover skal der foretages en markedsundersøgelse af, om der er eksisterende produkter, der kan understøtte behovet, eller om der kan egenudvikles en integrationsplatform i BizTalk.

Kravsspecifikationen vil herefter være grundlaget for beslutning om at udføre et evt. nødvendigt udbud for udviklingen af en integrationsplatform.

2. CPR Service for administrative systemer
Formålet er at stille en service til rådighed for kundens administrative systemer, som benytter CPR opslag.
CPR opslagene skal kunne foretages ved brug af en service udstillet på integrationsplatformen, BizTalk.

3. Udfasning og konsolidering af eksisterende serverpark
I forbindelse med kundens Sunsettingsprojekt og deres øgede databrug og –behov ved ledelsesrapportering og –information, skal der foretages en vurdering af, om der skal stilles en ny, "ren" platform til rådighed eller om services skal ad hoc overføres til den nye serverpark.

I projektet skal der også udarbejdes nye aftaler på alle services og applikationer, lige fra overvågning til undtagelser og nye SLA'er.

Forretningsområdet, der har ansvar for bl.a. ledelsesrapportering og –information har oprettet et Program in-house, som varetager udredningen fra deres side. Der er nu behov for at kundens IT-områder igangsætter et projekt, der varetage den IT-faglige del.

Der efterspørges:
  • Lang - minimum 10 år - erfaring med projektledelse
  • Stærke analytiske kompetencer
  • Stor IT-teknisk indsigt
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og løsningsorienteret af natur
  • Gerne kendskab til den offentlig sektor


Start: 5. marts 2018
Varighed: 31. august 2018
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.

Gratis forumaften i København

Kursus _pop

Kom til gratis forumaften om W3C og det moderne web, hvor Kenneth Christiansen vil guide os gennem webteknologiens nye muligheder.