ProData Consult introducerer ny app til konsulenter

Vi har nu gjort det endnu lettere for dig at blive opdateret på de nyeste job og projekter inden for lige netop dit område. Med din smartphone ved hånden kan du nemt og hurtigt slå til, når drømmejobbet melder sig.

En app der gør det nemmere for dig at finde det helt rigtige job

Med vores nye app giver vi dig nu mulighed for at finde og ansøge om aktuelle job nemt og hurtigt fra din smartphone. I app’en finder du en liste over de nyeste job og projekter, du kan læse uddybende jobbeskrivelser samt ansøge direkte fra app’en.

Vi giver dig også mulighed for at anvende et filter på din jobsøgning, så kun de jobs som er relevante for dig, bliver vist. Når du har oprettet dit personlige filter, kan du aktivere notifikationer og få øjeblikkelig besked, når relevante jobs bliver slået op.

Hurtig og nem timerapportering

Hvis du allerede har en aktiv kontrakt hos ProData Consult, får du nu også mulighed for at rapportere dine timer direkte i app’en, når det passer dig. Du kan nemt swipe mellem dagene og få et overblik over, hvilke timer der skal rapporteres.

Du kan også slå notifikationer til, så du automatisk får en påmindelse, når det er tid til at registrere timer. Du har desuden mulighed for at se dine kontraktinformationer, kollegaer og kommende kontrakter.


ProData Consult App’en

Jobsøgning

Find og ansøg om de nyeste job og projekter inden for dit område

Filter

Opret et personligt filter og find jobs, der er relevante for dig

Notifikation

Få besked når der bliver oprettet nye job, eller når det er tid til at registrere timer

Timerapportering

Registrer dine timer når det passer dig

Sådan finder du app’en

Download konsulent app’en i Itunes eller GooglePlay