2 erfarne rekrutteringsprofiler til førende konsulenthus

Du får et kick ud af at matche de helt rigtige specialister med kundernes forespørgsler!

Et af Danmarks dygtigste og største IT-konsulenthuse udvider sit dedikerede Sourcing Team med to erfarne “rekrutteringsprofiler”, som vil være med til at sikre at vores kunder får de bedste IT-konsulenter til deres freelance-opgaver.

Opgaverne i vores stærke Sourcing-team, kredser sig om to overordnet segmenter; sourcing/research efter de rigtige specialister, i vores database, netværk og sociale medier. Og klargøre/skrive CV’er sammen med specialisten, klar til præsentation for kunden.

Vores team består af sourcing-specialister, som oftest arbejder mere med det ene segment, men også kan varetage det andet. Derfor søger vi to nye dygtige medarbejdere, som kan indgå i teamet med interesse for begge segmenter.

Sourcing-afdelingens solide resultater bygger blandt andet på god og tillidsskabende kommunikation med vores IT-specialister, hvormed pleje af nuværende konsulenter, samt tiltrækning af flere professionelle IT-konsulenter, herunder kontinuerlig udvidelse af nuværende database, også er en naturlig del af hverdagen i teamet.

Vi forventer at du:
  • har erfaring fra lignende rolle, er udadvendt og har et højt aktivitetsniveau.
  • har analytiske evner og kan matche kandidatens evner til ProDatas krav og behov, herunder kundernes.
  • har erfaring med, og er god til at arbejde selvstændigt og selvmotiverende, såvel som at deltage i tæt team-arbejde, og evner at bidrage til en god team-ånd.
  • er flydende på dansk, både skrift og tale. Og mestrer engelsk på højt niveau. Derudover trænet i at formulere konkret, både på dansk og engelsk, i forbindelse med præsentationer/CV’er.
  • har styr på Microsofts Office-pakken.
  • har erfaring med Linkedin, i relation til search og annonceopslag.
  • Det er et ekstra plus, hvis du har indsigt i fagkundskaber og begreber inden for it-drift- og udvikling.

ProData Consult tilbyder Et job med en udstrakt grad af frihed under ansvar, hvor tonen er uformel og samarbejdsformen præget af fleksibilitet, tillid og hjælpsomhed. Her får du får mulighed for at arbejde selvstændigt, men også i mindre projekter, i samarbejde med gode og engagerede kollegaer, inden for salg af IT-konsulenter.

Du bliver en del af et stærkt samarbejde med 14 andre sourcing-specialister, hvor 10 af dem, sidder i på vores hovedkontor i Hvidovre sammen med den ledende sourcing manager, og 3 sidder på vores kontor I Århus.

Evt. spørgsmål rettes til HR Business Partner Henrijette Lindholm på mail hl@prodata.dk eller telefon +45 4343 1171.

Ansøgninger vurderes løbende, indtil rette match er fundet og derfor bør din ansøgning være os i hænde inden for kort tid.

Ansøgningen sendes til jobs@prodata.dk.
Samtaler køres løbende fra uge 29 og frem.
Stillingerne ønskes besat pr. 1. september 2016, om muligt.
Arbejdssted: Stamholmen 157, 2650 Hvidovre.

Start: ASAP - ikke senere end 1.10
Varighed: PERM
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

INtf?

Projektet er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Ledige opgaver" for at se listen over aktuelle opgaver og projekter.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.