ProData Consult: Danmarks førende konsulenthus for forretnings- og IT-konsulenter

  • Et af de største uafhængige konsulenthuse i Nordeuropa
  • Danmarks største udvalg af freelance job for forretnings- og IT-konsulenter
  • Kendetegnet ved attraktive timepriser, fleksibilitet og gennemsigtig prissætning

aktive kunder216 aktive kunder // 1.154 konsulenter på kontrakt

Registrer CV

ProData Consult er Danmarks største uafhængige konsulenthus for forretnings- og IT-konsulenter. Vi har hovedsæde i København og har afdelinger i Aarhus, Aalborg, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Polen. Vores store nationale og internationale netværk af virksomheder gør os i stand til at udbyde en bred vifte af spændende opgaver til vores tilknyttede konsulenter.

Vi er den største leverandør af forretnings-og IT-konsulenter i Danmark inden for vores segment. Vi leverer kun konsulenter med minimum fem års professionel erhvervserfaring og med ekspertviden inden for kundens ønskede hovedkompetence.

ProData Consult er et konsulenthus kendetegnet ved konkurrencedygtige priser, fleksibilitet, hurtig levering, sikkerhed og stabilitet. Vi har de højeste standarder inden for IT-kompetencer, og vi sætter samarbejde og personlig service i højsædet - både overfor kunder og konsulenter.

Vores mission som konsulenthus er at hjælpe kunder med deres IT ved at levere kompromisløs kvalitet.

Det konsulenthus med flest opgaver til selvstændige konsulenter

ProData Consult er Danmarks største udbyder af opgaver til forretnings- og IT-konsulenter. I 2017 skaffede vi opgaver til mere end 1800 konsulenter og havde over 300 aktive kunder. Vi samarbejder og har rammeaftaler med de største virksomheder i Danmark samt i Sverige, Norge, Tyskland, Polen og Holland.

Se ledige job

Konsulenthus i vækst

ProData Consult har eksisteret siden 1994. Virksomheden blev grundlagt af IT-konsulenter og ejes nu af en ledende kreds af medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. ProData Consult har ekspanderet stabilt de seneste mange år og har løbende udvidet et nationalt og internationalt netværk. Vi leverer udelukkende positive finansielle resultater og er flere gange blevet kåret som gazelle-virksomhed af Børsen, der hvert år hylder Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

I 2016 indtjente ProData Koncernen 693 millioner kroner.

Et udvalg af vores kunder

Det siger vores kunder

Santander Consumer Bank (DK):

Hurtig adgang til kvalificerede kompetencer

Med ProData Consult som leverandør af IT-konsulenter, får vi hurtigt adgang til kvalificerede kompetencer og ressourcer. Kendetegnet er professionalisme og kvalitet, og konsulenterne er lynhurtige til at tilpasse sig vores opgaver, forstå deres rolle og blive en integreret del af teamet hos os.

Med kvalitet og speed har ProData Consult gjort vores udviklingsafdeling utrolig skalerbar og fleksibel.


Flemming Kirkskov
IT Direktør

Nordic Aviation Capital:

Jeg kan få alle ydelser et sted

Nordic Aviation Capital er en virksomhed i voldsom vækst, hvilket stiller høje krav til virksomhedens strategiske, taktiske og operationelle udvikling.

Som IT-chef har det givet en massiv udfordring i forbindelse med at kunne opfylde de strategiske mål og opretholde synergi og sammenhæng mellem forretningsstrategien og den teknologiske understøttelse. På det operationelle plan har det også betydet udfordringer med at skaffe de rette IT-ressourcer og kompetencer, der har kunnet løfte opgaverne med speed og stadig opretholde høj leverance-kvalitet.  

Med ProData Consult som leverandør indenfor IT-konsulentydelser, managementydelser og med deres Nearshoring Center i Warszawa, Polen, har jeg fået en full-service provider, hvor jeg kan få alle ydelser et sted. Det giver værdi at have ProData som sparringspartner, fordi de tilbyder nye muligheder og services, jeg ikke selv havde tænkt på.

Jeg har fået ledelsesmæssige og IT-strategisk rådgivning, som har løftet IT-organisationen til et helt nyt niveau, og som har skabt en tæt sammenhæng mellem forretningsstrategien og IT-strategien og dermed sikret den nødvendige fremdrift og optimering af virksomhedens driftsudgifter og agilitet.

Derudover har ProData Consults konsulentservice givet mig mulighed for at skalere op med højt kvalificerede kompetencer. Desuden har iværksættelsen med at bruge polske konsulenter i ProDatas Nearshoring Center i Warszawa været en meget positiv oplevelse. Både pga. konsulenternes meget høje kompetenceniveau men også deres proaktive tilgang og agilitet samt ikke mindst en attraktiv pris.    

Samarbejdet har opfyldt alle de ønsker og krav, vi havde inden vi indgik samarbejdet – det er fuldt ud tilfredsstillende. Vi har næsten ikke kunnet følge med det serviceniveau, som er blevet lagt for dagen, og jeg har en fornemmelse af, at den røde løber konstant er rullet ud for mig som kunde. 


Mads Krog Jensen
IT-chef

Arla foods amba:

IT-konsulenter giver mindre arbejdspres og stress hos Arla

”ProData Consult er en agil og fleksibel samarbejdspartner, og så er de gode til at finde de rigtige konsulentprofiler til vores IT-projekter i Arla.

Det er også vigtigt at nævne vores tætte samarbejde med ProDatas Account Manager, som er synlig hos os og har en god løbende dialog og opfølgning med mig og konsulenterne, og han ved, hvad der foregår.

ProData konsulenterne og projektlederne har en høj succesrate her i Arla. De leverer kvalitet og gør meget ud af at løse opgaverne på en professionel måde. Og så udviser de en høj loyalitet over for os og varetager Arlas interesser i selve projektet hele vejen rundt.

De agerer også som vores ”backfill’ere”, som betyder, at vi bruger dem meget i peakperioder, hvor de hjælper os ved spidsbelastninger og derved holder stressniveauet nede for Arlas fastansatte medarbejdere.

Desuden kender vores Account Manager hos ProData Consult os så godt, og er så meget inde i vores opgaver og projekter, og kender området, og ved hvilke persontyper, der vil matche opgaven, at jeg selv bruger meget lidt tid på selve forarbejdet med at rekruttere IT-konsulenter. Han varetager nærmest en HR-funktion – og det letter arbejdspresset rigtig meget for mig.”


Christian Neumann
Senior Manager

Vodafone (ZYB):

Superkoncentrerede og produktive folk

ZYB, som nu er en del af Vodafone, er first movers på mobil backup og har opnået en god markedsandel. Vi ved udmærket godt, at der står nogle konkurrenter med store ambitioner og ånder os i nakken. Hver gang vi får en ny idé, er time to market altafgørende. Derfor er vi ofte presset på ressourcer, for vi skal have løst opgaven hurtigst muligt og med  knalddygtige folk. Jo hurtigere vi kan få folk ombord, jo hurtigere kan vi komme ud over stepperne og i mål.

Det er her, ProData Consult giver os værdi. De har en evne til at rykke hurtigt på de her ting og give lynhurtig respons, hvilket er guld værd. Fx havde jeg en samtale med en ProData-konsulent om fredagen, og han startede allerede mandag morgen! 

I det hele taget er samarbejdet med ProData Consult rigtig godt. Det har overrasket alle, hvor hurtigt vi fik de IT-konsulenter, vi skulle bruge til vores projekter. De folk, vi har fået, er superkoncentrerede og -produktive omkring det, de laver, og de har nogle referencerammer og et commitment, som vi ikke havde drømt om.

Med ProData Consult er der ikke så meget pis. Vi har heller ikke været ude i alle mulige kedelige forhandlinger. Vi har sågar haft en mand ansat, inden vi fik lavet en officiel kontrakt. Han sad og kodede inden kontrakten var færdig, og det synes jeg er fedt.

Det giver mig tryghed at have ProData Consult i ryggen med den ekspertise og referenceramme, som ProData Consult har bygget op omkring sig.


Ole Højriis Kristensen
Co-founder

Miinto:

Det var en aha-oplevelse

Miinto.dk er et online fashion market place, der formidler salg fra tusindvis af tøj- og skobutikker. Vi er derfor ikke en traditionel webshop med modetøj, men i højere grad en teknologivirksomhed, hvor konstant udvikling af vores produkt kræver, at vi har adgang til skarpe udviklingsressourcer. 

Det var derfor et oplagt valg at kigge mod Polen, da vi ønskede at ekspandere vores udviklingsafdeling. Her var ProData Consult et godt bud som leverandør, bl.a. på baggrund af deres store netværk af udviklere i Polen og allerede etablerede setup.

Selv om vi efterlyste meget specifikke profiler, med stor erfaring i PHP- og .NET-udvikling, fik vi flere af de rigtige folk til samtale. Det var en aha-oplevelse, når man tænker på, hvor svært det kan være at finde folk i et lille land som Danmark.

Samtidig var alle de konsulenter, ProData Consult leverede, højt motiverede. De havde en meget professionel tilgang til at arbejde med produktudvikling, og det var ikke nødvendigt at bruge tid på at sætte dem ind i projektstruktur, værktøjer og termer, som de alle kendte til. 

Det var dog ProData Consults attraktive model vi faldt for, da vi skulle vælge leverandør: man behøver ikke at fastansætte nye folk, man kan gå i gang med 30 dages varsel, og man skal ikke binde sig for tre måneder ad gangen, hvilket vil sige færre penge op af lommen. Så det er en no-brainer, hvis man vil starte et udviklingsteam så hurtigt som muligt.

Sidst, men ikke mindst, er det nemt at overskue fakturering, fordi man time for time kan se, hvad man faktureres for og i danske kroner frem for polske zloty.


Konrad Kierklo
Co-founder og Group CEO
Miinto

Energinet.dk:

Transparent tilgang til afregning

ProData Consult kender Energinet.dk og vores kultur rigtig godt. De ved, hvad vi går efter, og processen med at finde nye folk går altid stærkt.

Vi har samarbejdet med konsulenthuset i otte år. De hjælper os med at løse udfordringer omkring skalerbarhed, når vi har kompetencemangel. Det kan f.eks. være, når vi har spidsbelastningsperioder i forbindelse med lovkravsprojekter, hvor der skal leveres inden for en meget kort deadline, og vi ikke har mulighed for at skalere internt.

ProData Consult har leveret nogle virkelig dygtige konsulenter, som har været med til at styre komplekse projekter sikkert i mål og har bidraget til at forandre virksomheden positivt.

Jeg sætter også stor pris på konsulenthusets transparente tilgang til afregning. Vi får altid at vide, hvad vi betaler for og hvor meget, og der har i min tid aldrig været en tvist omkring økonomi.

Morten Gade Christensen
CIO Energinet.dk


Morten Gade Christensen