Om ProData Consult

ProData Consult A/S er et uafhængigt IT-konsulenthus med hovedsæde i København og afdelinger/datterselskaber i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Polen. Derudover har vi kunder og aktiviteter i Tyskland. 

Organisation Aug 13

Firmaet har eksisteret siden 1994 og blev grundlagt af IT-konsulenter.

ProData Consult er, ifølge vores oplysninger, den største leverandør i Danmark inden for vores segment og indtjente 41 millioner euro i 2013.

Vi leverer kun seniorkonsulenter med minimum fem års professionel IT-erhvervserfaring, og samtidig skal de være eksperter i den ønskede hovedkompetence. Den gennemsnitlige erfaring blandt vores konsulenter er på mere end 10 år.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. ProData Consult har haft en stabil ekspansion de sidste 14 år, har kun leveret positive finansielle resultater, og har en AA kredit-bedømmelse fra Dun & Bradstreet/Soliditet.

ProData Consult er kendetegnet ved konkurrencedygtige priser, fleksibilitet, hurtig levering, sikkerhed, stabilitet samt de højeste standarder inden for IT-kompetencer.


Vores formål: "At hjælpe kunder med deres IT ved at levere kompromisløs kvalitet"

Prisvindende IT-konsulenthus

CW Boersen Awards 180Px

ProData Consults vækst og resultater er gennem årene blevet anerkendt med en række priser. Børsen har fem gange kåret os som gazelle virksomhed, og Computerworld/IDG har fem gange på ni år ─ senest i 2013 ─ tildelt virksomheden prisen som Danmarks dygtigste IT-konsulenthus.

Læs konsulentudtalelser >

Kontaktinformation på alle afdelinger >

INtf?