#9431 | 2017-09-15 Københavnsområdet, Denmark

Forretningsarkitekt/løsningsarkitekt

Til en af vores kunder søger vi en erfaren Forretningsarkitekt/løsningsarkitekt.

Opgaven:
Opgaven er ikke at designe og understøtte udviklingen af et nyt system, men tværtimod at reviewe og vurdere et større eksisterende nyere it-system med tilhørende dokumentation. Systemet håndterer arbejdsprocesser baseret på et lovområde præget af høj kompleksitet. Du skal bl.a vurdere målopfyldelsen mht såvel funktionalitet som arkitektur. Du skal også kunne pege på mulige udbedringer af fundne svagheder og fejl i systemet og vurdere omfanget heraf.

Erfaring:
Du skal have solid erfaring med udvikling af systemer med høj kompleksitet, gerne lovbaseret. Du har et solidt kendskab til 'best practice' inden for systemudvikling og inden for migrering af data fra gamle til nye systemer, hvor der er årelang historik på de enkelte sager. Du har således en solid og reflekteret opfattelse af, hvad der er 'best practice' mht kravgrundlag, fejlrater, arkitektur, metodevalg m.m. inde for de forskellige faser i et udviklingsforløb.

Kvalifikationer:
Du har højst sandsynligt en uddannelse på kandidatniveau inden for naturvidenskab, ingeniør, datalogi eller anden tilsvarende uddannelse.
Du har en analytisk tilgang til en problemkreds kombineret med et falkeblik for hurtigt at komme frem til de kritiske elementer. Du kan hurtigt sætte dig ind et nyt område gennem en top-down tilgang og derved skabe dig et overblik med et samtidigt greb om detaljen uden at fordybe dig detaljerne.
Stående over et større samlet materiale skal du både kunne forholde dig kritisk til det eksisterende og samtidig pege på det, der mangler.
Du har også gode evner til at udtrykke dig skriftligt, så både analyse og syntese fremtræder skarpt og forståeligt.

Start: ASAP
Varighed: 3 måneder+
Arbejdssted: Københavnsområdet
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Jeg er interesseret i denne opgave

Træk filer hertil for at vedhæfte dem
Intet er blevet vedhæftet.
Overfører: "{{uploadingFile.name}}" Vedhæftet: "{{candidate.fileName}}"
Kunne ikke behandle "{{uploadErrFile.name}}". Kun filer med følgende endelser tillades: ".pdf, .doc, .docx". Gem venligst din fil som en af de tilladte filtyper og prøv igen. Filen skal være under {{uploadErrFile.$errorParam}}
{{uploadErrorMsg}}
Vælg dokument
{{$select.selected.commonName}}
Korriger venligst disse felter og prøv så at sende igen:
  • {{ getValFieldName(field) }}

Du har lige indsendt denne formular.

Bemærk: Hvis vi vurderer, at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine CV-oplysninger vil ikke blive videregivet til kunden, før vi har talt med dig.

Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressourceafdelingen:

Helena Blach Lavrsen
Sourcing Specialist

E-mail
Telefon88 83 26 34