#9426 | 2017-09-14 Midtsjælland, Denmark

En senior projektleder og en assisterende projektleder

Vi søger to projektledere, en der er senior og en der kan assistere denne. De kommer til i et omfang at løse de samme typer opgaver efter en aftalt fordeling.

Den samlede opgave vedrører:
Projektledelse med fokus på procesoptimering til forretningsmæssig implementering af et kontraktstyringssystem. Projektlederen skal lede processen, der skal resultere i følgende primære leverancer fra projektet:

Forretningsmæssig implementering:
  • Afklaring og kortlægning af snitflader mellem forskellige afdelinger i forhold til kontraktstyring
  • Afklaring, kortlægning og dokumentation af roller og ansvar i disse afdelinger (facilitere workshops hvor forretningsprocesser tegnes)
  • Sikring af ensartet brug af kontraktstyringssystemet på tværs af afdelingerne
  • Afklaring, kortlægning og dokumentation af processer samt optimering af disse i samarbejde med relevante interessenter
  • Kommunikation – den nødvendige og tilstrækkelige kommunikation undervejs i projektet til de tre afdelingers ledelser og medarbejdere mfl.

Projektlederen skal lede projektet både indadtil i projektet og opadtil til styregruppe samt evt. i dialog med leverandøren.

Der efterspørges:
Der efterspørges to ressourcer, en senior og en assisterende projektleder som forventes at dele den samlede opgave lige over rent tidsmæssigt. Selve opgaven er estimeret til ca. tre dage om ugen.

Arbejdstiden skal aftales med styregruppeformanden ved første Kick Off møde.

Start: 2. oktober 2017
Varighed: Tre måneder med mulighed for forlængelser
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.