#9292 | 2017-08-29 Storkøbenhavn, Denmark

Agil projektleder med udbudserfaring

Vores kunde, der er en offentlig virksomhed, arbejder for at sikre stabil drift af deres digitale løsninger med høj grad af innovation og høj kundetilfredshed, effektiv eksekvering på den politiske dagsorden samt det at være en troværdig og moderne myndighed.

Kunden har en bred opgaveportefølje, der blandt andet dækker over at levere en effektiv, professionel og digital erhvervsservice til kunderne, udvikle og håndhæve enkel og effektiv erhvervsregulering samt styrke rammerne for digital vækst og virksomhedernes muligheder for at skabe ny vækst og udvikling i hele Danmark.

De kører deres udviklingsopgaver agilt. Typisk i samarbejde med en eller flere leverandører. Og hertil knytter de en agil projektleder internt også.

De har her og nu brug for - som det ser ud nu, en halvtidsresurse, og fra ca. 1. oktober, har de brug for en på fuld tid. Det eksakte mønster afklares løbende.

Konkret er der tale om en leverance, der består af en lang række "opgraderinger af bestående løsninger" og sandsynligvis også nyudvikling.

Der er behov for en, der har fokus på at sikre fremdrift - kontinuerlig opfølgning - gerne fokus på detaljen også.

Krav:
  • Projektleder med IT teknisk viden
  • Offentlig erfaring
  • Leverandørsamarbejde og styring
  • Gerne erfaring med gennemførelse af EU-udbud


Start: Nu og eller omkring starten af oktober
Varighed: Seks måneder plus option
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.