#8992 | 2017-07-03 Ikast, Denmark

Erfaren Web- & databaseprogrammør/underviser

For vores kunde søges en erfaren web-& databaseprogrammør til udvikling og undervisning af interne ressourcer.

Kunden er ved at udvikle en Cloudløsning, og i den forbindelse har de brug for nogle ekstra web- og databasekompetencer.

De mangler kompetencer indenfor avanceret hjemmeside og databaseudvikling, der skal bruges i forbindelse med et udviklingsprojekt, som er en Cloudløsning til opsamling af data fra mindre PLC-styringer.

Konsulenten skal have erfaring inden for avanceret ASP.net programmering, databaser, datamængdeoptimering, samt behandling af store mængder data.

Kundens løsningen består af en hjemmeside med administrator-, kunde- og brugerlogin (flere niveauer). På hjemmesiden skal man kunne se relevante data, grafer, alarmer samt meget meget mere. Desuden udvikles en mobil app (er delvist lavet), der viser en simplificeret udgave af det samme som hjemmesiden. Alle data lagres i database (pt. mySQL, men denne skal udskiftes til mere passende, der understøtter ASP.net).

Med mange anlæg vil der være ekstremt mange data, så en del af projektet vil være Big Data behandling samt minimering af store mængder data (optimering af datakommunikation).

Cloudløsningen skal være stabil og sikker i brug i forhold cyber trusselsbilledet. Kravspecifikationen for Cloudløsningen er ikke på plads endnu, så flere detaljer kan pt. ikke gives.

Opgaven forventes af være deltid.

Start: August
Varighed: 30.06.2018 + option
Arbejdssted: Ikast, Denmark
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.