#8502 | 2017-04-28 Midtjylland eller Storkøbenhavn, Denmark

Programleder - GDPR

Vi har brug for en programleder, som kan styre vores portefølje af GDPR projekter.

AFDELINGEN:
Du bliver en del af en afdeling, der bredt leverer IT løsninger til hele kundens organisation. Vi har lige nu gang i flere store strategiske programmer, hvor vi leverer IT og forretningsprocesser i markedets absolut bedste softwareløsninger.

ARBEJDSOPGAVER:
Som programleder vil du skulle lede en række projektledere i strategisk vigtige programmer, der leverer IT løsninger på tværs af hele kundens organisation.

I en del af vores projekter arbejder vi med regulatoriske leverancer og compliance i IT. Som programleder skal du være i stand til kunne skabe sammenhængen mellem forretningens behov og den lovgivning og compliance kunden er underlagt. Du skal kunne navigere i og lede programmer på tværs af hele organisationen med mange forskelligartede interessenter og med forskelligartede krav.

Du kommer med en stærk IT- og projektværktøjskasse, som gør dig i stand til at binde en stor projektorganisation sammen og få den til at arbejde systematisk og effektivt. Med dine gode lederegenskaber, får du effektivt uddelegeret ansvar og opgaver, mens du samtidigt har fokus på din projekt-trekant og effektiv forandringsledelse.

Du har indsigt i både vandfalds- og agile udviklingsprincipper og anvender disse til at få planlagt løbende værdiskabende forretningsværdi. Du har særdeles gode lytte- og kommunikationsevner og kan hurtigt sætte dig ind i den gældende projekt- og forretningskontekst.

Viden om telco, compliance og ISO 27001 vil være en fordel.

Rejseaktivitet må påregnes mellem kundens lokationer.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: 9 måneder
Arbejdssted: Midtjylland eller Storkøbenhavn
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Job type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.