#8401 | 2017-04-07 København, Denmark

Projektleder med erfaring med kravspecifikation

Vores kunde har akut har brug for en projektleder til et mindre udviklingsprojekt.

De skal have lavet et værktøj, som skal træde i stedet for en række regnearksoverblik der arbejdes med flere steder i forretningen. Der er ca. fire store regneark hvor der er et vist grad af overlap. De vil gerne lave en fælles database med forskellige frontendvisninger og adgangsstyringer.

Kundens BI og IT afdeling deltager i processen, men de skal have beskrevet kravene, ændret processer omkring opgaverne osv.

Opgaven består derfor primært i projektledelse – at guide kravstillerne, lave leveranceplan og sikre fremdrift. Derudover løbende dialog og opfølgning med udvikling og slutteligt filetering af implementeringen. Jeg forestiller mig at opgaven kan gøres på 10-15 timer om ugen på 5-6 måneder. Vi vil gerne i gang hurtigst muligt, og er så småt starte på kravstillingen.

Der er tale om 4-5 forskellige afdelinger, der stiller med hver en person, der dog ikke er fuldtidsallokeret til kravspecifikationen, men som vedkommende skal hente viden fra.

Kompetencekrav:
Ikke nødvendigvis en tung projektleder, men det skal være en der er vant til at være med til at facilitere og udarbejde en kravspecifikation i samarbejde med kundens udpegede ansvarlige.

Kunden vil foretrække en konsulent der kan være på adressen 10-15 timer pr. uge - men hvis ikke muligt kan der måske findes nogle flere projekter hos dem, men det optimale er at man kan nøjes med 10-15 timer.

De fleste medarbejdere sidder i København, men der kan være et enkelt møde eller to i Aarhus eller andre steder.

Start: Snarest muligt
Varighed: 10-15 timer ugentligt i 5-6 måneder
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.