#8153 | 2017-03-10 København, Denmark

Projektleder – EU-udbud

Vi søger en projektleder til EU-udbud. Projektets formål er at udskifte det nuværende telefon- og radiokommunikationssystem hos kunden med et nyt og tidssvarende system. Det er et krav, at det nye system er effektivt, fleksibelt, driftssikkert, redundant og brugervenligt.

Det nye system skal anskaffes via EU-udbud, som adresserer de krav og ønsker, som forretningen har og som sikrer, at kunden opfylder kravet til en forsvarlig beredskabskommunikation samt de IT-tekniske krav, der sikrer, at løsningen passer ind i kundens IT-miljø.


Projektleder-profilen
Som projektleder skal du bygge bro mellem teknologi og forretningen, således at leverancerne skaber størst mulig værdi for forretningen.

Derudover skal du:
  • afstemme strategi for og gennemføre EU-udbud i samarbejde med juridiske rådgivere og øvrige projektdeltagere, samt sikre indgåelse af kontrakt
  • sikre styring, koordinering og kvalitetssikring af kravspecifikation og andre udbudsbilag
  • sikre indgåelse af kontrakt og følge op på den under design, konfigurering, test, idriftsættelse og implementering
  • sikre såvel interne og eksterne leverancer i forhold til kontrakterne
  • styre eksterne leverandører og skabe fremdrift i samspil med flere interessenter
  • mestre de gængse projektdiscipliner: organisering, planlægning, risikostyring, kommunikation, interessenthåndtering mm.
  • beherske og prioritere kommunikation med ledelsen og interessenterne.

Vi forventer, at du er engageret, vedholdende og helhedsorienteret. Der lægges vægt på, at du kan bevare overblikket og fokus, selvom der er mange bolde i luften.

Derudover forventes, at du har minimum 5 års erfaring som IT-projektleder samt solid, dokumenterbar erfaring med gennemførelse af vellykkede EU-udbud.

Start: Medio april, senest 1. maj 2017
Varighed: 28. februar 2018 + option
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.