#7886 | 2017-02-01 Midtsjælland, Denmark

Administrativ, tung projektleder

Vi søger en projektleder der med reference til programlederen (der har juridisk erfaring) vil indgå i programledelsen og være en drivende kraft i implementeringen af GDPR (den nye persondataforordning) hos kunden.

Opgaverne er blandt andet:

Deltage i udarbejdelse af nødvending programdokumentation, programbeskrivelse, roller, ansvar m.v. Lede, styre, planlægge og følge op på en række delprojekter, der indgår i programmet. Kunne facilitere tværgående arbejdsgrupper og være tovholder på større og mindre opgaver. Være udførende i forhold til de samlede planer for programmet samt økonomistyringen.

Kunne udarbejde præsentationer/ rapportering over fremdrift til bestyrelse, direktion, styregruppe m.v.

Programmet er tværorganisatorisk og omfatter stort set alle afdelinger hos kunden. Er et højt profileret program, og kandidaten skal kunne agere sikkert og understøtte programlederen i metode, planer, økonomistyring m.v.

Kompetencekrav:
  • Solid erfaring med projektledelse af forretningsprojekter med et stort element af IT. En fordel hvis kendskab til GDPR.
  • Kræver en erfaren kandidat, der arbejder struktureret, veldokumenteret og har sublime planlægningsevner. Skal kunne håndtere mange forskellige opgaver/delprojekter og koordinering mellem stort set alle afdelinger hos kunden.
  • Have god erfaring med processer.
  • Dygtig kommunikator skriftligt og mundtligt samt solide samarbejdsevner. Power Point, Excel, Word på højt niveau.
  • Finanserfaring er ikke et krav, men vil være en fordel.


Start: 11. februar 2017 eller snarest derefter
Varighed: 31. maj 2018
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.