#7810 | 2017-01-24 Københavnsområdet, Denmark

Senior Project Manager, med kendskab til pension

Til en af vores store kunder søger vi Senior Project Manager, med kendskab pension.

Konsulenten skal være med til at implementere den sidste fase af et langvarigt lovprojektet. Opgaven består af, at lede udvikling, test, implementering og daglig opgaveledelse. Funktionaliteten består dels i nyudvikling, dels at sikre fejlrettelser af fejl opstået i de tidligere omtalte faser. Projektet vil blive bemandet med 7 - 10 personer.

Ressourcer i projektet er en delmængde af pensionsprojektets bemanding. Øvrige ressourcer er på andre opgaver, der håndteres af 2 andre projektledere. Der skal derfor løbende koordineres og prioriteres med de øvrige projektledere.

Funktionaliteten der skal udvikles er en blanding mellem lovvedligehold og funktionalitet. Der vil være en del kontakt med kunden, herunder at sikre aftalegrundlaget, prissætning og fakturering.

En væsentlig forudsætning er fastholdelse af scope, sikre leverancer fra kunden som aftalt, og selvfølgelig at levere projektet til tiden og i aftalt kvalitet.

Faglige kvalifikationer: Generelle projektledelseskvalifikationer til nyudviklingsprojekt med en agil tilgang (lovtungt mainframe baseret system) Kompetencer ift. projektledelse, kunde/aftalestyring, gode samarbejdsevner.

Start: 01.02.2017
Varighed: 5 måneder
Arbejdssted: Københavnsområdet
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.