#7737 | 2017-01-13 Aalborg, Denmark

Projektleder til "Digitaliseringsprojekt"

For vores kunde søger vi en overordnet/koordinerende projektleder til gennemførelse af nedenstående forandring hos vores klient, som er en eksportvirksomhed med produktion:

Nuværende situation - Forretningsgange er styret af 10 år gammelt NAV suppleret med individuelle og manuelle sub-systemer (EXCEL-ark o.l.). Bunker af papir, tilbageløb, mange måder at udføre samme opgave på (manglende procedure), fejlbehæftede produktdata og uorganiserede kundedata er de væsentligste udfordringer.

Ønsket situation - Strukturerede og digitale forretningsgange med minimum af udskrifter og manuelle indtastninger. Styring af produktdata via PIM, opgradering af ERP til NAV2017 og indførelse af CRM.

Projektlederens hovedopgave vil være at sikre succesfuld og sideløbende implementering af de tre IT-værktøjer PIM, NAV og CRM og deltage i udvælgelsen og styring af IT-leverandør(er) i samarbejde med intern projektleder. Herudover at rådgive omkring undervisning/oplæring samt sikring af datadisciplin.

Projektlederen vil indtage en overordnet rolle og skal sikre et struktureret procesforløb, som indfrier fastsatte succeskriterier.

Start: 01.02.2017
Varighed: 1 dag om ugen i 12 mdr. + Forlængelse
Arbejdssted: Aalborg, Denmark
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.