#7684 | 2017-01-05 Midtsjælland, Denmark

Forretningsarkitekt - Product Owner

I forbindelse med et projekt om elektronisk signering er der behov for en erfaren forretningsarkitekt, der kan tage rollen som Product Owner (PO).

PO forventes at deltage aktivt / udførende i forhold til udarbejdelse af user stories, dialog med kunderepræsentanter om løsningen, dialog og sparring med udviklere, testere etc.

Målet med projektet er, at det også skal være muligt for såvel kunder som systemukendte underskrivere at signere dokumenter elektronisk.

Det er et krav at konsulenten har betydelig erfaring som PO i Scrum-projekter, herunder at konsulenten er uddannet/certificeret som PO.

Herudover skal konsulenten have en betydelig erfaring med forretningsanalyse i forbindelse med IT-projekter. Dertil kræves veludviklede kommunikative evner både skriftligt og mundtligt, hvor f.eks. planlægning og facilitering af møder og workshops forekommer naturligt.

En kandidat med erfaring fra den finansielle sektor og med kendskab til området signering/aftaleindgåelse, herunder tegningsregler, vil være at foretrække.

Ligeledes vil det være en fordel at have teknisk kendskab til et vist niveau.

Der er planlagt interview torsdag den 20. januar 2017 fra kl. 13.00

Start: 1. februar 2017
Varighed: Året ud
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.