#7435 | 2016-11-22 Storkøbenhavn, Denmark

Er du blandt de bedste Test Managere i Danmark?

”Når kundens succes er din succes!”

Til ProData Consults produktteam søger vi Test Managere, der ønsker at prøve deres faglighed, erfaringer og kompetencer af i større projekter hos vores kunder.

Produktteamet består af fastansatte projektledere og testledere, alle med en dyb forretningsforståelse inden for en given industri. Det er vores ambition at samle de bedste projektledere og testledere med erfaring fra en eller flere af følgende sektorer: Finanssektoren, energisektoren, transport- og logistiksektoren og tele- og IT-branchen.

Din primære rolle vil være som ekstern konsulent hos vores kunder, hvor du på professionel og sikker vis hjælper og rådgiver i alle faser af test.

Som Test Manager i ProData Consult får du ansvaret for at udarbejde teststrategier, testplaner, estimater, isikovurderinger m.v. Derudover vil du typisk blive tildelt det fulde ansvar for, at den planlagte test gennemføres til aftalt tid, kvalitet og indenfor budget.

Det forventes derfor, at du er dygtig til at følge op, justere initiativer efter den givne situation og løbende rapportere projektstatus- og fremgang til projektleder samt andre relevante interessenter.

Din profil

Du er i dag Test Manager og har minimum 5 års erfaring med test og testledelse – herunder gerne ledelse af testteams. Din erfaring omfatter test i forbindelse med softwareudvikling samt etablering, implementering og optimering af teststrategier.

For succesfuldt at kunne bidrage til vores kunders forretning fra dag ét ser vi helst, at du har en forudgående joberfaring fra én af følgende sektorer; Finans, Energi, IT og tele eller transport. Denne baggrund vil gøre dig i stand til at forstå vores kunders branche og derigennem, tidligt i forløbet, forstå kundens situation og udfordringer i relation til test.

Din tilgang er pragmatisk, og du er en dygtig kommunikator, som formår at bygge bro mellem projektledelsen og IT. Som person er du resultat- og løsningsorienteret med et stort ønske om at levere værdi fra projektets start. Du er derudover bevidst omkring egne styrker og svagheder.

Dine kvalifikationer er:

  • ISTQB certificeret – gerne på advanced niveau
  • Indgående kendskab til udviklingsmetoder
  • Erfaring med gængse testværktøjer
  • Resultatorienteret, kvalitetsbevidst og i besiddelse af evnen til at arbejde effektivt i retning af kritiske deadlines, også når bølgerne går højt
  • Flydende i dansk og engelsk, både i skrift og tale

Det er et plus, hvis du har kendskab til eller har anvendt agile udviklingsmetoder, samt hvis du er certificeret indenfor projektledelse. Erfaringer med ledelse af offshore/ nearshore testteams er ligeledes en fordel.

ProData Consult tilbyder dig

At blive en del af en gruppe af engagerede og passionerede kollegaer med høj faglighed.

At få mulighed for at sætte dine kompetencer i spil på varierende projekter, hvor du kan videreudvikle din stærke faglige- og forretningsmæssige profil.

En spændende virksomhed med en åben og involverende ledelsesfilosofi, hvor vores konsulenters gode forslag samt relevante tanker og erfaringer inddrages i vores kultur, metoder og forretningsudvikling.

Et miljø, hvor personlig og faglig udvikling vægtes tungt. Dette gør vi blandt andet gennem erfa-grupper, månedsmøder og løbende udviklingssamtaler.

Ansøgningen og CV sendes til mda@prodata.dk.
Stillingerne: vi ansætter løbende Test Managere til produktteamet.

Arbejdssted: ProData Consults kunder – hovedsagelig i Storkøbenhavn.

Eventuelle spørgsmål rettes til HR Business Partner Maiken Dahlgren Nielsen på mail mda@prodata.dk eller telefon +45 4343 1171.

Start: Snarest muligt
Varighed: Permanent
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Employment

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.