#7433 | 2016-11-21 Københavnsområdet, Denmark

Kan du lede projekter og levere resultater?

”Når kundens succes er din succes!”

Til ProData Consults produktteam søger vi projektledere og programledere, der ønsker at prøve deres faglighed, erfaringer og kompetencer af i større projekter hos vores kunder.

Produktteamet består af fastansatte projektledere og testledere, alle med en dyb forretningsforståelse inden for en given industri. Det er vores ambition at samle de bedste projektledere og testledere med erfaring fra en eller flere af følgende sektorer: Finanssektoren, energisektoren, transport- og logistiksektoren og tele- og IT-branchen.

Din primære rolle bliver som ekstern konsulent hos vores kunder, hvor du på en professionel, distinkt og respektfuld måde når de ønskede resultater inden for de rammer, der er aftalt.

Du vil blive en del af vores stærke og engagerede team af fastansatte program- og projektledere.

Din profil

For succesfuldt at kunne bidrage til vores kunders forretning ser vi helst, at du har en forudgående karriere fra én af følgende sektorer: Finans, energi, IT og tele og eller transport. Denne baggrund gør dig i stand til at forstå vores kunders branche og derigennem hurtigt sætte dig i kundens situation og udfordringer.

Du er en robust og sikker projektleder, som naturligt indgyder tillid. Dit fokus er på at skabe resultater og sikre succes for kunden fra dag ét. Derfor evner du også at bevæge dig i krydsfeltet mellem forretningen, processerne og IT, og du ser det som en vigtig opgave at bygge bro mellem de tre.

Du kommunikerer præcist og sikrer, at der er opbakning til dit projekt gennem dygtig og professionel styregruppe- og interessenthåndtering.

Metodemæssigt er du stærk og gør en dyd ud af at drive dine projekter struktureret og dermed sikre konstant fremdrift. Erfaring med projekter drevet efter agile principper er en klar fordel.

Dine kvalifikationer er

  • Minimum 10 års erfaring med IT- og forretningsprojektledelse
  • Relevant projektledercertificering – PRINCE2 practitioner, gerne suppleret med en MSP, PMP eller IPMA certificering
  • Flydende i dansk og engelsk, både skrift og tale
  • En dygtig og præcis kommunikator
  • En operationel- og hands-on tilgang til opgaver
  • En relevant videregående uddannelse – gerne på bachelor eller kandidat niveau
  • En engageret ledelsesstil, som formår at inddrage de medarbejdere, der er stillet til din rådighed

Vi tilbyder dig

At blive en del af en gruppe af engagerede og passionerede kolleger med høj faglighed.

At få mulighed for at sætte dine kompetencer i spil på varierende projekter, hvor du kan videreudvikle din i forvejen stærke faglige og forretningsmæssige profil.

En spændende virksomhed med en åben og involverende ledelsesfilosofi, hvor vores konsulenters gode forslag samt relevante tanker og erfaringer inddrages i vores kultur, metoder og forretningsudvikling.

Et miljø, hvor personlig og faglig udvikling vægtes tungt. Dette gør vi blandt andet gennem ERFA grupper, månedsmøder og løbende udviklingssamtaler.

Ansøgninger vurderes løbende, indtil det rette match er fundet, og derfor bør din ansøgning være os i hænde inden for kort tid.

Ansøgningen og CV sendes til mda@prodata.dk.
Stillingerne: vi ansætter løbende projekt- og programledere til produktteamet.

Arbejdssted: ProData Consults kunder – hovedsagligt i Storkøbenhavn.

Eventuelle spørgsmål rettes til HR Business Partner Maiken Dahlgren Nielsen på mail mda@prodata.dk eller telefon +45 4343 1171.

Start: Snarest muligt
Varighed: Permanent
Arbejdssted: Københavnsområdet
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Employment

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.