#7411 | 2016-11-17 Københavnsområdet, Denmark

Forretningsarkitekt, til design af nyt pensionssystem

Til en af vores kunder søger vi en meget erfaren forretningsarkitekt.

Opgaven: Konsulenten skal I tæt dialog med kunden facilitere/foretage behovsafklaring og løbende forventningsafstemme udvikling af en ny løsning. Konsulenten skalorientere sig i informationsmodellen, orientere sig i hændelsesbeskrivelser/løsningsflows og orientere sig i den eksisterende prototype/mockups – og så binde det hele sammen.

Vi forestiller os, at konsulenten har en relevant videregående uddannelse, samt en solid baggrund inden for it og minimum 5 års erfaring i en rolle som bindeled mellem kunder og udviklere. Det er en forudsætning, at du er i stand til at kommunikere på både dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt.

Endvidere vil det være afgørende, at konsulenten har erfaring med kravafklaring og udarbejdelse af designspecifikationer, samt indgående kendskab til forretningsanalyse og kravspecificering. Du har erfaring med agile udviklingsmetoder og brugerinddragelse i analyse-, design- og udviklingsprocessen. Endvidere har du evnen til at 'oversætte' kompliceret teknik til forretningsmæssige sammenhænge.

Du skal have en god bred systemforståelse, både i forhold til at kunne læse/mappe processer og datamodel, men også evne at sikre afstemning af hvad der er muligt/ikke muligt rent systemmæssigt med kunden.
Du skal hurtigt kunne tilegne dig god forretningsforståelse for kundens forretning, kunne forstå den forretning som forvaltes uden om kerneydelsen, som stordrift, kundeservice etc.

Der arbejdes meget med "de sidste steps" i alle processer, når der skal ske noget manuelt.

Projektet anvender Axure, og det er selvfølgelig en fordel hvis du er bekendt med dette.

Ud over dine it-faglige kompetencer har du stærke kommunikative evner, hvor du både kan sætte dig ind i kundernes behov og forretning og samtidig tage den tekniske dialog med udviklingsorganisationen.

Som forretningsarkitekt er du proaktiv og vant til at tage styringen også når der er pres på. Vi forventer, at du er god til opfølgning og agerer som en dedikeret afslutter.

Start: 28.11.2016
Varighed: 3 måneder +
Arbejdssted: Københavnsområdet
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.