#7214 | 2016-10-17 København, Denmark

DevOps Konsulent

For financiel kunde søger vi en DevOps Konsulent, der skal kunne rådgive om, uddanne i og arbejde selvstændigt med følgende:

  • VSTS/Git: Kunden er i gang med at rulle Git under VSTS ud som eneste versionsstyring for kode. P&I’s kodesprog spreder sig over C#, C++, SAS, Python, Powershell, Matlab, m.fl. så der er ikke kun tale om brug fra visual studio, men i høj grad også command line eller 3. parts værktøjer (primært Sourcetree). Konsulenten skal derfor være velbevandret i Git, således at vedkommende kan besvare tekniske spørgsmål og undervise/motivere brugere.

  • Continuous deployment og integration: Kunden vil benytte VSTS og den dertil hørende release management til at få agil funktionsadskillelse og ændringshåndtering. Releasen skal kunne understøtte både sprog, der udvikles i Visual Studio (C#, C++, Powershell), men også fortolkede sprog (specifikt SAS og Python), hvor release er kopiering af filer og muligvis afvikling af et efterfølgende script. Flowet skal også kunne involvere kald til eksterne services, specifikt Jenkins og eksterne Python pakkehåndtering.

  • Azure Resource Management og TestLabs: Kunden vil benytte Azure til nogle dev- og testmaskiner, samt afvikling af en stor beregningsmodel i HPC på Azure batch. Derfor skal konsulenten være velbevandret i Azure provisionering, i særdeleshed konfiguration og ARM-scripting, samt opsætning af Testlabs, så de kan tildele brugerne isolerede muligheder.

  • Powershell: Det vil være nødvendigt at automatisere en del arbejdsgange i forbindelse med etableringen af ovenstående.

Konsulenten vil skulle arbejde on-site i Nordsjælland. Arbejdstiden vil være 30 - 40 timer fordelt på 4 -5 dage ugentligt efter nærmere aftale.

Start: 25.10.16 eller snarest muligt
Varighed: 31.12.17
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.