#7193 | 2016-10-13 Sjælland, Denmark

Senior Projektleder, ITSM erfaring

Vores kunde er i gang med at gennemføre et projekt som sikrer at der etableres en Broker-integrationsløsning mellem ITSM systemet og deres leverandørers.

Denne løsning skal anvendes af alle nye leverandører som tilsluttes fremtidige løsninger.

Der er blevet udarbejdet en ny løsning, som nu skal færdiggøres og testes til drift, så leverandørers ITSM systemer kan integreres.

Der skal kunne udveksles information begge veje i systemet. Der skal foretages ændringer i Broker og SAP PI, hvorigennem integrationsfladen kommer.

Derudover skal leverandøren af nuværende ITSM system (POB) bygge services, som kan forestå kommunikationen ind og ud af POB.

Der skal desuden etableres og gennemføres samarbejde med de leverandører, som skal integrere

Ønsket profil:

Der efterspørges en tung projektlederprofil med erfaring på tekniske projekter.

Projektlederen skal kunne fastholde overblikket over mange aktiviteter, da der både er flere opgaver internt samt en leverance fra leverandør af ITSM systemet.

Ligeledes skal projektlederen kunne håndtere tidspres og planlægge projektforløb effektivt, da det er en meget stram tidsplan, hvor der skal arbejdes med parallelle aktiviteter.

Kunden forbeholder sig retten til at flytte projektlederen til andre opgaver inden for deres Administrationsforretning, såfremt opgaven forudsætter samme kompetencer hos projektlederen inden for scope af Konsulentaftalen.

Start: November
Varighed: 8 måneder
Arbejdssted: Sjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.