#7180 | 2016-10-12 Nordsjælland, Denmark

Projektleder til transition

Kunden har her og nu brug for en projektleder der kan varetage deres transition fra en driftsleverandør til en anden.

Der er brug for en solid, erfaren projektleder, der hurtigt kan sætte sig ind i såvel kundens nuværende processer men samtidigt også kundens måde at drive IT på.

Kunden og den nye driftsleverandør har indgået en aftale, der de næste syv år lægger Kundens it-portefølje i hænderne på den nye leverandør.

Aftalen indeholder en gennemgribende omlægning af kundens kerne it-systemer.

Herudover overtager den nye driftsleverandør al vedligeholdelse på den resterende mængde af software hos kunden samt en udbygning af it-infrastrukturen, herunder it-sikkerhedsområdet.

Til styring af projekterne anvendes kundens projektstyringsmetode og elementer af SCRUM. Til testen bliver kundens teststyringsmetode anvendt.

Teknologier der anvendes: .Net, Microsoft Office, SSIS, Neuron ESB, HP/ALM, kundens projektstyringsmetoder, Agil udvikling.

Start: Snarest muligt
Varighed: Tre måneder plus option
Arbejdssted: Nordsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.

Kurser og certificeringer for konsulenter

Kursus _pop
Hos ProData Consult får du nu en eksklusiv mulighed for at få en Best Practice certificering fra landets bedste udbyder af IT-kurser til en uhørt lav pris. Du finder vores kursuskatalog her.