#7147 | 2016-10-07 Københavns området, Denmark

Arkitekt med kendskab til Azure platformen

Vi søger en Arkitekt med kendskab til Azure platformen for en af vores kunder.

Rolle: Arkitekten har overblikket over det aktuelle løsningsdesign samt afhængigheder og agerer på denne baggrund bindeled mellem produktejer og udviklere. Løsningsdesign fastlægges i samarbejde med forretningsarkitekter og applikationsarkitekter, hvilket dog løbende er underlagt ændringer som følge af projektets agile udviklingsmodel.

Arkitekten er desuden ansvarlig for dialog og forventningsafstemning med udvalgte samarbejdspartnere samt for at sikre dokumentation og kommunikation af den aktuelle løsningsarkitektur. Arkitekten vil desuden være ansvarlig for at producere tekniske user stories, således at projektets backlog også afspejler tekniske leverancebehov.

Profil: Udadvendt og proaktiv profil, som kan agere arkitekt (løsningsarkitekt i KMD terminologien) i et agilt (scrumbaseret) udviklingsprojekt. Skal være i stand til at facilitere dialogen mellem produktejer, udviklere og samarbejdspartnere. Skal kunne påtage sig at drive mindre opgaver igennem fra opgavespecificering til implementering. Skal dokumentere løsningsarkitekturen (logisk og fysisk arkitektur).

Skal være bindeled mellem DevOps og projekt forud for kunde implementering. Skal have kendskab til MS Azure platformen. Gerne erfaring med større datakonverteringsopgaver.

Start: 17.10.2016
Varighed: 3 måneder
Arbejdssted: Københavns området
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.