#7054 | 2016-09-23 København, Denmark

To testmanagere - ISTQB certificerede

Vi søger to erfarne testmanagere til test af nye onlinesystemer og diverse integrationer i kundens systemlandskab.

Der skal udvikles et af Danmarks største websites med Danmarks største underholdningsunivers. Det forpligter og kvaliteten skal være i top. Dette sikrer kundens testmanagers sammen med scrum-teamet, som bygger kvalitet ind fra starten.

Kundens CMS er baseret på seneste teknologi og Sitecore version 8.1, men konsulenten skal finde det spændende, at testaktiviteterne kan omfatte alt lige fra test af kundens nyeste app til legacy-applikationer og aktiviteter, hvor overblik over dybere dele af arkitekturen er påkrævet for at tackle udfordringen med fx dannelse af testdata. Kunden er godt på vej mod Continuous Integration og testautomatisering af kærnekomponenter i front-end laget.

Kunden bevæger sig hastigt i retning af en mere agil tankegang, så erfaring med agil test er et krav. Alle testmanagers deltager også selv i hands-on test eksekvering.

Testmanageren skal være ISTQB certificeret (advanced), forventes at have stor erfaring fra test i online-universet, og erfaring fra mainframe verdenen er en absolut fordel. Som konsulent er man fuldt fortrolig med systemdiagrammer og domænemodeller, og har sandsynligvis en baggrund som udvikler.

Det vil være en fordel, hvis konsulenten også kan bidrage med at udarbejde og forbedre vores lokale processer.

Konsulenten får ansvaret for planlægning og koordinering på alle testniveauer, udarbejdelse af testdokumentation, afrapportering, review af user stories samt relevant testmæssig projektstyrings-dokumentation.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: Tre til seks måneder plus option
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.