#7052 | 2016-09-23 København, Denmark

To forretningskonsulenter - agil erfaring

Vi søger til kunde to forretningskonsulenter (business analysts). Vores forretningskonsulenter er bindeled mellem forretningens product owners (PO) og udviklere og arkitekter i scrum-teams.

Der udvikles en af Danmarks største websites med Danmarks største underholdningsunivers.

Som forretningskonsulent sætter man sit fingeraftryk på processerne og arkitekturen bag kundens websites. Man sikrer i tæt samarbejde med projektleder, PO, software-arkitekt, scrummaster, agil coach, off shore partnere samt øvrige forretningskonsulenter at vi udvikler en robust og skalerbar IT-løsning. Forretningskonsulenten er det naturlige bindeled mellem product owner og teknikere, skriver user stories sammen med PO og reviewer testcases sammen med testmanager.

Kundens CMS er baseret på seneste teknologi og Sitecore version 8.1, men konsulenten skal finde det spændende at opgaverne kan omfatte alt lige fra næste version af kundens nyeste app til integrationsopgaver ifm. kundens legacy-applikationer, hvor evnen til hurtigt at skabe overblik over dybere dele af arkitekturen påvirker fremdriften i positiv retning.

Kunden bevæger sig hastigt i retning af en mere agil tankegang, så erfaring med agil udvikling i agile teams er et krav.

Den foretrukne konsulent har en grundlæggende god IT forståelse og flere års erfaring med komplekse forretningskritiske online-løsninger, herunder gerne login- og authentification problematikker. Erfaring fra mainframe verdenen kan hjælpe på forståelsen af kundens til tider meget komplekse systemlandskab. Konsulenten er fuldt fortrolig med systemdiagrammer, har måske en baggrund som udvikler, og kan evt. også bidrage med at udarbejde og optimere processer.

Konsulenten får ansvar for udarbejdelse af nødvendig dokumentation, som giver et sundt udgangspunkt for drift og videreudvikling. Der lægges vægt på en selvkørende konsulentprofil med særdeles gode samarbejds- og kommunikationsevner, udpræget analytisk sans og som arbejder systematisk og målrettet på at følge opgaverne helt til dørs.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: Tre til seks måneder plus option
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.