#7034 | 2016-09-21 Ballerup, Denmark

Løsningsarkitekt (.NET)

Vi søger en løsningsarkitekt med .NET erfaring.

Der er behov for en relativ bred profil, der er sin rolle som arkitekt bevidst og har styr på sin værktøjskasse.

Arkitekten skal være hjemmevant på .NET platformen, og det vil være en fordel at han/hun enten er bekendt med eller har direkte erfaring med Azure.

Kandidaten skal kunne påvise erfaring med at designe Enterprise løsninger understøttende en modulær intern softwarearkitekt, der både kan skalere og performe.

Det ville være ønskværdigt om kandidaten tidligere har været medvirkende i tilvejebringelsen af et nyt server setup.

Performance og skalerbarhed skal være i mente når det nye setup etableres.

Mere detaljeret om opgaven:

  • Kandidaten skal være en senior løsningsarkitekt. Arkitekten indgår i ledelsen af projektet og refererer til projektchefen.
  • Kandidaten skal have erfaring fra projekter med komplekse løsninger til specialistbrugere – meget gerne inden for teknologierne .Net/HTML5/AngularJS.
  • Kandidaten skal have erfaring med datamodellering. Arkitekten har ansvaret for datamodellen.
  • Kandidaten forventes ikke at modellere løsningens database alene men skal modellere dele og kunne rådgive og foretage review af udviklernes modellering og dermed sikre kvaliteten af datamodelen.
  • Kandidaten forventes at have en udviklingsmæssig baggrund, der gør det muligt at foretage review af udviklernes designforslag. Yderlige skal kandidaten kunne gennemskue og afgøre diskussioner vedrørende udvikling og datamodellering, som måtte opstå i projektet.
  • Kandidarten forventes at varetage kommunikation med interne underleverandører herunder drifts-, sikkerheds- og metodeafdelingen. Det er arkitektens opgave at sikre, at løsningen overholder de interne regler, hvilket sker ved at kommunikere løsningens arkitektur til interne underleverandører og få deres accept af arkitekturen.
  • Kandidaten forventes at varetage arkitekturmæssig og teknisk kommunikation med eksterne underleverandører herunder at afsøge markedet for eventuelle nødvendige tredjepartskomponenter.
  • Kandidaten har ansvaret for løsningens dokumentation herunder både, at løsningen bliver dokumenteret samt, at de krav, der uddelegeres til udviklerne, understøtter løsningens arkitektur.

Der benyttes Enterprise Architect og ArchiMate i forbindelse med arkitektur-dokumentation, hvorfor kandidaten forventes at lære disse hurtigt at kende med mindre selvfølgelig, de kendes på forhånd.

Kandidaten skal være stærk på kommunikationsfronten – både på dansk og engelsk.

Start: 05.10.16
Varighed: 6 måneder
Arbejdssted: Ballerup
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.