#6983 | 2016-09-14 Københavns området, Denmark

MS Datawarehouse Arkitekt/Udvikler

Vores kunde søger en konsulent som er skarp på MS DW på arkitekt niveau, som kan tegne og skitsere opgaverne. En konsulent som har det det store overblik "hvor er vi, hvor skal vi hen, og hvordan gør vi det".

Konsulent rolle:
Konsulenten skal have det store overblik over de mange opgaver kunden har, blandt andet større driftsopgaver samt nyt DWH som er godt på vej. Konsulenten skal specificere og afdække de indkomne opgaver. Kunden er en forholdsvis umoden organisation, så opgaver kommer ikke altid pænt indbundet. De opgaver som kommer, skal deles op i logiske bidder som de to udviklere kan kaste sig over.
Konsulenten skal sikre fremdrift på kundens udvikling (der er solid men langsom) samt sikre den rette prioritering så man laver de rigtige ting i den rigtige rækkefølge. Konsulenten skal også selv tage del i udviklingen.

Kunden arbejder på en Microsoft platform (SQLServer herunder især SSIS/SQLServer 2008 r2 lige nu, men er på vej til at opgradere, anvender ETL til load af data til star-schemes og historik-opsamling mv.)

Kompetencer:
MS Datawarehouse
Arkitektur
SSIS pakke udvikling
ETL
Star-schemes

Start: Så hurtigt som muligt
Varighed: 3 måneder +
Arbejdssted: Københavns området
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.