#6956 | 2016-09-08 Midtsjælland, Denmark

Certificeret scrummaster og forretningsanalytiker

Vores kunde gennemfører et projekt der skal systemunderstøtte en ny investeringsrådgivningsproces.

Projektet gennemføres som et agilt projekt. I den forbindelse er der behov for en forretningsarkitekt med erfaring med investeringsrådgivning.

Forretningsarkitekten skal have stor erfaring med arbejdet omkring opbygning og forfining af product backlog i et agilt projekt. Forretningsarkitekten skal arbejde tæt sammen med de øvrige forretningsarkitekter inden for området samt repræsentanter for kunden.

Forretningsarkitekten skal understøtte og aflaste Product Owner for projektet og på sigt kan en rolle som Scrum Master også komme på tale.

Konsulenten skal have erfaring som Scrum Master og have arbejdet som forretningsanalytiker.

Som minimum skal konsulenten være certificeret Scrum Master også gerne Product Owner. Konsulenten skal kunne være tilstede on-site 5 dage om ugen, da projektet kører agilt. Der ville være en fordel hvis konsulenten har kendskab til bankbranchen.

Erfaring indenfor den finansielle sektor eller anden kompleks forretning kunne også være en baggrund. Kendskab til brugergrænseflader over for slutkunder ønskes ligeledes.

Interviews foretages er mandag den 19. september 2016 fra kl. 10.00.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: Et år
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.