#6905 | 2016-09-02 København, Denmark

Projektleder til migreringsprojekt

Opgaveløsningen vedrører infrastruktur, primært rettighedsstyring, data på applikations- web og databaseservere til en opdateret produktionsinfrastruktur hos kunden.

Kunden forventer, at konsulenten kan være teknisk lead på følgende opgaver:

  • Foranalyse og teknisk klargørring af Windows serversystemer inden start af migrering, der indbefatter kommunikation med kundens programledere omkring planer for systemers migrering samt
  • Evt. foranalyse og tildeling af adgang for brugere til fagsystemer således at adgangene til systemer fungerer uforandret efter migrering.

Opgaven medfører en migrering af systemer i AS-IS driftsmiljøer som ikke er under udfasning.

Der skal gennemføres design af migreringsmetoder og Proof Of Concept, herunder at oprette, tilpasse og specificere konfigurering og udarbejdelse af vejledninger/dokumentation relateret til anvendelsen og gennemførelse af kunderelaterede test inkl. planlægning og styring, forberedelse af test, gennemførelse af test, opfølgning på test og dokumentation af de gennemførte test.

Planlægning og styring af implementering af de nuværende systemer samt dokumentering og beskrivelse af anvendelse af den nye IT-infrastruktur samt evt. opfølgning på implementering og evaluering af implementering.

Opgaveløsningen indbefatter nogen grad af leverandørstyring i forbindelse med anvendelse af kundens udviklingsleverandører til implementering og konfigurering af systemer.

Start: 12. september 2016
Varighed: 3½ måned, 89% fx 4 dage om ugen
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.