#6861 | 2016-08-29 Storkøbenhavn, Denmark

Driftskonsulent med MS Dynamics erfaring

Vores kunde ønsker at outsource deres drift. Der søges derfor en konsulent der kan være ansvarlig for kundens driftsdokumentation og som muligvis kan forlænges til at styre et migreringsprojekt senere i forløbet.

Situationen er denne:

Driften og håndteringen af eksisterende systemer og servere er stort set udokumenteret på nuværende tidspunkt. Dette medfører en risiko i forbindelse med outsourcing, hvor medgået tid til migrering og test, må forventes at blive højere end ellers.

De afgivne tilbud indeholder relativt lave estimater for medgået konsulenttid til migrering og kunden vurderer dem umiddelbart som lave i forhold til usikkerheden hidrørende fra fraværet af dokumentation.

Kundens miljø indeholder komponenter i cloud. Denne tendens vil med en sandsynlighed grænsende til vished øges og det bliver dermed i stigende grad nødvendigt at have et samlet overblik hos kunden over grænseflader og integrationer. Specielt i fejlsituationer hvor f.eks. databaser eller netværkskonfigurationer skal retableres, eller bare til effektiv fejlsøgning, bliver dette en nødvendighed.

Etableringen og vedligehold af passende dokumentation kan selvfølgelig outsources, men det er i kundens interesse at have ejerskab over dette på tværs af diverse leverandører.

Selve dokumentationsopgaven kan løses af en konsulent eller eksisterende leverandører og kan kombineres med et projektlederansvar for den nærværende flytning af servere, idet denne øvelse vil afdække de reelle behov og konkrete informationer forbundet driften.

Kompetencekrav:

Kunsulenten skal have kendskab til drift i en mellemstor virksomhed baseret på MS Dynamics Nav. ITIL kendskab og erfaring med udarbejdelse af driftsdokumentation, inkl. backup, katastrofeberedskab, SLA’er etc. er nødvendigt. Erfaring med leveraøndørstyring er en fordel. Evt. også kendskab til Dynamics CRM.

Start: Gerne snart
Varighed: Skal estimeres i samarbejde med den valgte konsulent
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.