#6850 | 2016-08-26 Storkøbenhavn, Denmark

Migreringskonsulent/specialist med projektledergen

Kunden forventer, at konsulenten/konsulenterne kan være teknisk lead på følgende opgaver:

  • Foranalyse og teknisk klargørring af Windows serversystemer inden start af migrering, der indbefatter kommunikation med kundens programledere omkring planer for systemers migrering samt
  • Evt. foranalyse og tildeling af adgang for brugere til fagsystemer således at adgangene til systemer fungerer uforandret efter migrering.

  • Opgaven medfører en migrering af systemer i GST og SDFE, der ligger i AS-IS driftsmiljøer som ikke er under udfasning.

  • Der skal gennemføres design af migreringsmetoder og Proof Of Concept, her under at oprette, tilpasse og specificere konfigurering og udarbejdelse af vejledninger/dokumentation relateret til anvendelsen og gennemførelse af kunderelaterede test inkl. planlægning og styring, forberedelse af test, gennemførelse af test, opfølgning på test og dokumentation af de gennemførte test.

  • Planlægning og styring af implementering af de nuværende systemer i SITPROD samt dokumentering og beskrivelse af anvendelse af den nye it-infrastruktur samt evt . opfølgning på implementering og evaluering af implementering.

Opgaveløsningen indbefatter nogen grad af leverandørstyring i forbindelse med anvendelse af kundens udviklingsleverandører til implementering og konfigurering af systemer.

Der kan opstå behov for arbejde aften/weekend, efter forudgående aftale. Kunden ønsker mulighed for anvendelse af hastetilkald.

Der er behov for to konsulenter, den ene 100% og den anden 80%.

Hvis opgaven lyder interessant kan du få den fulde beskrivelse tilsendt.

Start: 12. september 2016
Varighed: 16. december 2016
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.