#6846 | 2016-08-25 Midtsjælland, Denmark

Forretningsarkitekt - ny annoncetekst

Vores kunde gennemfører et projekt der skal systemunderstøtte en ny investeringsrådgivningsproces. Projektet gennemføres som et agilt projekt. I den forbindelse er der behov for en forretningsarkitekt med erfaring med investeringsrådgivning.

Forretningsarkitekten skal have stor erfaring med arbejdet omkring opbygning og forfining af product backlog i et agilt projekt. Forretningsarkitekten skal arbejde tæt sammen med de øvrige forretningsarkitekter inden for området.

Forretningsarkitekten skal understøtte og aflaste Product Owner for projektet og på sigt kan en rolle som Scrum Master også komme på tale. Konsulenten skal have erfaring som Scrum Master og have arbejdet som forretningsanalytiker. Som minimum skal konsulenten være certificeret Scrum Master også gerne Product Owner.

Konsulenten skal kunne være tilstede i on-site 5 dage om ugen, da projektet kører agilt. Der vil være en fordel hvis konsulenten har kendt til bankbranchen. Erfaring inden for den finansielle sektor eller anden kompleks forretning kunne også være en relevant baggrund. Kendskab til brugergrænseflader over for slutkunder ønskes ligeledes.

Kandidaten skal som en del af opgaven være med til at opbygge de agile kompetencer i teamet.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: 30. september 2017
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.