#6512 | 2016-06-24 Midt Jylland, Denmark

Frontend udvikler på .Net

Vi har en kunde som søger en erfaren Frontend udvikler.

Opgave: Konsulenten vil være ansvarlig for de udviklingsopgaver der omhandler vores webbrugerflader og API’er. Konsulenten vil i starten fokusere på at tilegne sig forståelse for den nuværende kodebase. Efterfølgende vil den vigtigste opgave være at sikre at de nuværende brugerflader kan leve op til opstillede servicemål. I fald dette ikke er tilfælde udarbejdes der en plan indeholdende de nødvendige tilpasninger af brugerfladerne.

Efter performance verificering og optimering vil konsulenten skulle arbejde videre med opgaver omkring tilpasning af StaffView og MAP. I forbindelse med udviklingen og tilpasningen af brugerfladerne skal konsulenten være med til at designe brugerfladeopbygning.

Konsulenten skal være en meget erfaren senior udvikler eller arkitekt med stort kendskab til udvikling webbrugerflader og have mange års erfaring med kodning af frontend services ved hjælp Microsoft.

Kompetencer:
. Ekspert i ASP.NET
. Ekspert i MVC
. Erfaring med Javascript
. Erfaring med knockout.js
. Erfaring med HTTP REST API’er
. Erfaring med JSON
. Erfaring med CSS

Start: 1 August
Varighed: 3 måneder
Arbejdssted: Midt Jylland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.