#6510 | 2016-06-24 Midt Jylland, Denmark

Backend udvikler på .NET

Vi har en kunde som søger en erfaren Backend udvikler.

Opgave: Konsulenten vil være den primære udvikler på de nødvendige tilpasninger der skal laves i vores backend systemer herunder Zebra og Integration Service. Konsulenten vil i starten fokusere på at tilegne sig forståelse for den nuværende kodebase.

Efterfølgende vil den vigtigste opgave være, at sikre at de nuværende backend systemer kan leve op til de opstillede servicemål. I fald dette ikke er tilfældet udarbejdes der en plan med de nødvendige tilpasninger.

Efter performance verificering og optimering vil konsulenten skulle arbejde videre med opgaver omkring performance robotter, logning og Integration Service.

Konsulenten skal være en meget erfaren senior udvikler eller arkitekt med stort kendskab til, udvikling af kritiske enterprise-systemer. Der ud over skal konsulenten have mange års erfaring med kodning af backend services ved hjælp af Microsoft .NET teknologier.

Kompetencer:
. Ekspert i .NET
. Erfaring med Multithreading
. Erfaring med Socket-kommunikation
. Erfaring med database-kommunikation
. Erfaring med redundancy/high availability.

Start: 1 August
Varighed: 3 Måneder
Arbejdssted: Midt Jylland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.