#6440 | 2016-06-16 København, Denmark

IT Arkitekt (Løsningsarkitekt)

Som it-arkitekt skal du være med til at understøtte etablering af nye kundesystemer og services i kundens driftsmiljø.
I forbindelse med implementering og idriftsættelse af nye systemer skal vores kunde etablere den underliggende systemplatform.
Det er it-arkitektens ansvar at sikre, at driftsplatforme etableres i overensstemmelse med kundens behov, kundens standarder og best practices.
I visse situationer vil systemer skulle designes fra bunden. Endeligt vil du skulle bidrage med løbende at forbedre it-arkitekternes arbejdsprocesser og samspillet med resten af organisationen.

It-arkitekterne vil indgå i it-driftspartnerteam bestående af en teamleder, projektledere og en arkitekt, der tilsammen betjener en række specifikke ministerier med tilhørende institutioner.

Erfaring med løsningsdesign.
Har en bred it-teknisk indsigt med forståelse for både udvikling og drift af systemer.
Du er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt.
Du kan kan dokumentere krav og design af løsninger samt formidle komplekse problemstillinger til målgrupper både med og uden it-mæssige forudsætninger.

Desuden er du

  • struktureret og kan bevare overblikket – også under pres
  • engageret, serviceminded og trives med at have direkte kundekontakt
  • en selvstændigt arbejdende teamplayer, positivt indstillet med godt humør og har en konstruktiv tilgang til opgaver og samarbejdspartnere både internt og eksternt

Såfremt du synes at det kunne være en spændende kontrakt og har lyst til at bidrage, så hører vi gerne fra dig senest den 28. juni 2016, tak.

Start: 08-08-2016
Varighed: 5 mdr.
Arbejdssted: København
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.