#6175 | 2016-05-10 Århus, Denmark

Seniorkonsulent til udarbejdelse af datastrategi

Vores kunde er igang med en spændende udvikling, og i den forbindelse søges en seniorkonsulent med tung erfaring indenfor udarbejdelse at datastrategier indenfor BI løsninger.

Datastrategien har til formål at fastlægge et rammeværk (framework) for hvorledes der skabes sammenhæng i og overblik over data i organisationen. Et sådant grundlag er en nødvendig forudsætning for at kunne arbejdede videre med BI-løsninger omfattende hele kunden, CRM-løsninger, Master Data Management m.fl.

Datastrategien skal være er en strategisk plan for data governance som skal udtrykke kundens politikker, procedurer/regler, roller og ansvar i forbindelse med standardisering af data, data understøttelse af processer hos kunden, kontrol af data for redundans, håndtering af masterdata, håndtering af metadata, integration og standardisering af data, regler for lagring og anvendelse af data samt beskyttelse af data.

Krav:
  • Dokumenteret erfaring med udarbejdelse af datastrategier
  • Dokumenteret erfaring med BI løsninger, CRM løsninger samt Master Data Management.
  • Som seniorkonsulent er du vant til rollen som sparringpartner og den drivende kraft i at få udarbejdet en datastrategi, som tilgodeser ledelsens ønsker, ideer og samtidig tager højde for nye input og visioner.

Der kan fås flere informationer om opgaven ved henvendelse.

Start: Primo august
Varighed: 3-6 mdr
Arbejdssted: Århus
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.
Type: Freelance

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.