#5853 | 2016-04-04 Midtjylland, Denmark

Flexera/FlexNet udvikler

Vores kunde søgerudviklingskonsulenter med dyb viden på Flexera/FlexNet til ad hoc opgaveløsning 10-20 dg. om året.
De specifikke datoer kan derfor planlægges løbende i god tid ift. begge parters kalender

Kunden bruger FlexNet Manager v9.2 samt Engineering Applications – begge fra Flexera. De linker til AD/SCCM og et Asset Management module i Service Manager (Microsoft). Derfor kræver det dyb forståelse af de to førstnævnte produkter, men også en forståelse af interaktionerne med de øvrige og forståelse for hvordan data flyder mellem (problemerne opstår bl.a. når data opsamles/præsenteres forkert – det er eksempelvis link mellem software forbruget og antallet af pc’ere – dvs hardware asset management disciplinen).

Derudover er en rimelig forståelse af SAM/License Management/Contract Management verdenen nødvendig, da det er den, som platformen understøtter – dermed ikke sagt at man skal være ekspert på licensbetingelser (det er ikke relevant), men de grundlæggende problemstillinger og især målemetoder er relevant, fordi det er dem som FlexNet præsentere resultatet af.

Teknisk set står det på en SQL database, så viden om SQL er også relevant.

Start: når det er muligt
Varighed: 10-20 dage årligt
Arbejdssted: Midtjylland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.