#5470 | 2016-01-22 Denmark

Assisterende projektleder

Vores kunde søger en assisterende projektleder til udskiftning af BI fundament. Projektet kører allerede med en ekstern projektleder. Projektet er så stort og komplekst, at der er behov for mere styringskraft i projektet. Den projektleder der er på projektet kender relativt meget til BI-domænet og er med inde over det meste. De kompetencer der er brug for er således koordinerings- og styringsmæssige kompetencer koblet med solid erfaring fra større BI miljøer og hvilke business cases de kan dække.

Den assisterende projektleder får blandt andet ansvaret for et taskforce team der skal ud og indgå i en dialog med kundens kunder med henblik på at afdække hvilke udfordringer deres kunder står med og hvordan disse kan løses. En forudsætning er dermed også at konsulenten har indgående erfaring fra den finansielle sektor og kan facilitere og deltage direkte i dialogen.

Der er flere eksterne leverandører involveret. Der er behov for en der også kan etablere ret detaljerede planer og hårdt følge op på dem. Desuden vil der være forskellige projektledelsesopgaver til aflastning af den projektleder der er.

Start: Hurtigst muligt
Varighed: 30. april 2016
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.