#5388 | 2015-12-22 Midtsjælland, Denmark

Ms SharePoint Implementeringskonsulent

Kunden har lavet en teknisk opgradering af deres intranet, og mangler at skubbe det ud til alle deres brugere, så det kan anvendes aktivt i organisationen.

Kunden har afdelinger på Sjælland og i Jylland, hvorfor der må påregnes en del transport i forbindelse med løsningen af nedenstående opgaver.

Konsulentens opgaver bliver:

  • Oprettelse af site i de enkelte afdelinger, hvor de kan udstille information mv. som de finder værdifuldt/relevant for den øvrige organisation. Dette skal etableres i en ensartet struktur, hvorfor det er nødvendigt at guide de enkelte afdelinger gennem processen, ligesom der på denne måde samles meget viden op internt i IT-afdelingen.
  • Oprettelse af interne afdelingssites, hvor kun hver enkelt afdeling kan tilgå dokumenter etc. Der vil også være områder på dette site, hvor den enkelte afdeling kan dele informationer med andre udvalgte afdelinger.

Det er nødvendigt at den rette kandidat har kørekort og bil, og er SharePoint superbruger, samt vant til support opgaver som beskrevet ovenfor.

Start: Januar
Varighed: 6 måneder + option
Arbejdssted: Midtsjælland
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.