#5361 | 2015-12-15 Billund, Denmark

ERP konsulent - udvælgelse af ERP system

Kunden skal anskaffe et ERP system fra bunden, og har behov for en konsulent, der i første omgang kan sparre med kunden om hvilke muligheder og hvilke faldgruber, der kan være knyttet til et sådant projekt.

Hjælp til leverandør valg, og udfærdigelse af specifikationer for løsningen, der enten skal findes i markedet med tilføjelse af funktionalitets-tilpasninger,eller skal udvikles fra bunden, samt hjælp til udfærdigelse af projekt program.

Opgaven kan muligvis udvides til, at konsulenten skal forestå udviklings-projektet og implementeringen, leverandør styring med mere.


Krav: *Erfaring med sparring omkring valg af ERP - inkl udfærdigelse af specifikationer for større virksomhed. *Gerne projektleder erfaring med implementering af ERP inkl udvikling af tilpassende funktionalitet. * Stort kendskab til regnskab og økonomi i en virksomhed, da man bla skal være i stand til at aflæse økonomiske forhold i de kontrakter kunden indgår med kunder for at kunne tage højde for dette i ERP systemet.

Start: Januar
Varighed: Aftales
Arbejdssted: Billund
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.