#5352 | 2015-12-15 Kbh, Denmark

Projektleder - Ny Standard Arbejdsplads - Offentlig sektor

Kunden er ved at lave om i IT-Infrastrukturen, så den generelle arbejdsplads bliver mere moderne med adgang til internettet på en brugervenlig, sikker og kontrolleret måde .
BESKRIVELSE AF OPGAVEN
Med reference til chefen for Infrastrukturafdelingen skal den kommende projektleder i projektet tage sig af den overordnede styring af projektet, projektrapportering til styregruppen og de generelle rapporter og samarbejder, der skal til i et politisk styret system. Afrapporteringen ligner Prince2 og Statens IT Projekt Model, men er ikke en ren implementering af slagsen fra starten. Projektet har været kørt i ca. 1 år med leverancer af fase 1. til december og Q1-2016. Fase 2 replanlægges efter ressourcer og behov, hvilket den nye projektleder skal deltage i og dokumentere.

OPGAVENS ORGANISATORISKE RAMMER
Styregruppen, som der skal arbejdes sammen med, har medlemmer fra ministeriet og fra kundens øverste ledelse, med chefen som formand. Projektet vil have mange spidskompetencer inden for forskellige områder herunder en teknologiansvarlig it-arkitekt, der på niveau med projekt-lederen rapporterer til chefen for infrastrukturafdelingen. Dertil kommer 3 assisterende projektledere, der koordinere ressourcer og fremdrift samt tekniske leverancer og koordinering med modta-gende driftsorganisation. I projektet er adskillige meget dygtige konsulenter fra bl.a. flere eksperter i Microsoft teknologi, der på hver deres specialistområde bidrager til løsningen bliver moderne, effektiv og tilstrækkelig sikker.


Krav: 1) Konsulenten skal beherske dansk flydende i skrift og tale
2) Konsulenten skal beherske engelsk på et teknisk niveau.
3) Konsulenten har erfaring med økonomisk rapportering i store IT projekter
4) Konsulenten har erfaring med styregruppe arbejde, 5 års erfaring
5) Konsulenten har erfaring med Referat skrivning, samt kommunikationsarbejde til og fra styregruppe
6) Konsulenten har mere end 5 års dokumenteret erfaring med IT projekter med budget over DKK 25 mio.
7) Konsulenten har erfaring med Statens IT Projekt model (SIPMO) Skal have gennemført min.1 SIPMO projekt.
8) Konsulenten har erfaring med store IT projekter og det politiske spil. Der skal udarbejdes en detaljeret beskrivelse og dokumentation af diise.
9) Konsulenten har min 5 års længerevarende erfaring med rapportering til eksterne samarbejds partnere, herunder evt. Statens projektråd
 1. Konsulenten har min 10 års erfaring med at samarbejde med assisterende projektledere, m.h.p. rapportopsamling i større sammenlignelige komplekse projekter
  1. Konsulenten har erfaring med planlægning af økonomiske prognoser i IT projekter
   1. Konsulenten har min 5 års erfaring med at tolke tekniske til relevante forretningsmæssige udfordringer / priorteret i tekniske IT infrastruktur projekter
    1. Konsulenten har erfaring med og er certificeret i PRINCE2
     1. Konsulenten har erfaring med og er certificeret i ITIL Foundation, med tilhørende viden omkring service manegement


     Start: 18. januar 2016
     Varighed: 1½ år
     Arbejdssted: Kbh
     Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.