#5030 | 2015-09-25 Århus, Denmark

Projektleder - udskiftning af telefonisystem

Til en af vores kunder - mellemsstor virksomhed - søger vi en projektleder, der er vant til at køre infrastruktur projekter. Kunden skal have udskiftet telefoni-system og over på Skype for Business som koncern-telefoni løsning. Projektlederen skal orkestrere 5-6 del projekter, og holde styr på leverandører, og afhængigheder mellem leverancer, inkl evt anskaffelse af nødvendigt hardware, licenser etc, altsammen op i mod budget og tidsplan. Der rapporteres til overordnet IT Chef. Denne del af opgaven er fatlagt til ca 4 mdr, og kan løses af projektleder på enten fuld tid ( hvor der evt supplleres internt med andre opgaver) eller på lettere nedsat tid. Der kan bagefter evt blive tale om at samme projektleder skal tage sig af udrulning og undervisning til brugerne, og dette forventes at være en deltids-opgave. Ønsket erfaring: * Erfaring med infrastruktur projekter som projektleder
  • Erfaring med at køre projekter med mange interne og eksterne interessenter, herunder håndtering af en del forskellige leverandører med leverance afhængigheder.
  • God kommunikator i både skrift og tale, * Evt erfaring med udrulning af telefoni eller andre infrastruktur løsninger til brugere.


Start: Oktober
Varighed: 4-6 mdr
Arbejdssted: Århus
Krav: Min. fem års professionel IT-erhvervserfaring.

Opgaven er lukket

Vi beklager, men vi søger ikke længere konsulenter til dette project.

Klik på "Freelance job" for at se listen over aktuelle opgaver og job.

Hvis du er kunde og leder efter en lignende profil, kan du benytte "Få CV på IT-konsulent" formularen på vores andet website.